Galatasaray Başkan Adaylarının Transfer Hedefi Seri Ve Elneny

28.04.2022 - 14:30 | Son Güncellenme: 28.04.2022 - 15:04

Galatasaray başkan aylarının futbolu yönetecek isimleri olan Cenk Ergün ve Levent Nazifoğlu transferde Michael Seri ve Mohamed Elneny'nin peşine düştü.

Galatasaray Başkan Adaylarının Transfer Hedefi Seri Ve Elneny

 Galatasaray'da gözler artık 30 Nisan'daki seçimli kongrede. İki başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk, Sarı-Kırmızılı kulübün yeni patronu olmak için yarışacak. İki aday da kendi ekibine ve oy potansiyeline çok güveniyor. Öyle ki, iki taraf da şimdiden kolları sıvamış durumda. Hem Hamamcıoğlu hem de Öztürk, seçilmeleri halinde kesinlikle transfer çalışmalarında geç kalmak istemiyor.

Ergün ve Nazifoğlu transfer çalışmalarına başladı 

Bunun için iki aday da, futbolun başına getirmeyi düşündükleri isimlere gerekli talimatları vermiş durumda. Hamamcıoğlu adına Cenk Ergün, Öztürk adına da Levent Nazifoğlu, menacerlerle görüşmelere başladı. İlginç olan, iki tarafın da hemen hemen aynı isimlerle görüşmesi.

Seri ve Elneny gündemde

Fanatik'te yer alan habere göre; Önceliği orta sahaya ve bonservis sorunu olmayan oyunculara veren ikilinin gündeminde, yolu daha önce Türkiye'den geçmiş iki isim var. Bunlardan biri, Beşiktaş'ta kiralık olarak görev yapan ve bu sezon özellikle son haftalarda Arsenal'de yeniden forma şansı bulmaya başlayan Mohamed Elneny, diğeri ise sarı kırmızılı formayı daha önce kiralık olarak giymiş olan Jean Michael Seri...

Elneny'nin sözleşmesi bitiyor

Devre arasında da Galatasaray'ın transfer gündemine gelen, ancak İngiliz kulübüyle bağlarını koparamadığı için alınamayan 29 yaşındaki Mısırlı futbolcunun kontratı sona eriyor. Elneny cephesinde Türkiye'ye transfer düşüncesine oldukça sıcak bakılıyor. Tecrübeli futbolcu, İngiltere'ye veda etmesi halinde Galatasaray'a imza atabilir.

İlgini Çekebilir
Marcao'nun alternatifi belli oldu!
Habere Git

Seri, Fulham'ın kararını bekliyor

Teknik direktrlük koltuğunda otururken Fatih Terim'in tekrar kadrosunda görmeyi çok istediği 30 yaşındaki futbolcu, bu sezon Fulham'ın yeniden Premier Lig'e dönme hedefine en önemli katkıyı yapan isimlerden oldu.

Seri'nin sözleşmesi de bitiyor, ancak durumu Elneny'den biraz farklı. Fulham, tecrübeli futbolcuyu kadrosunda tutmak isterse, kontrat uzatma opsiyonuna sahip. Seri'nin yeniden Galatasaray'a dönüş düşüncesine yeşil ışık yaktığı, ancak Fulham'ın kararını beklemek üzere süre istediği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler