Göztepe'de 8 ayrılık kesinleşti! Halil Akbunar ve İrfan Can...

27.04.2022 - 13:47 | Son Güncellenme: 27.04.2022 - 14:10

Spor Toto Süper Lig'de bitime 4 maç kala küme düşmesi kesinleşen Göztepe’de sezon sonunda takımdan gidecek oyuncular netleşmeye başladı. Detaylar haberimizde...

Göztepe'de 8 ayrılık kesinleşti! Halil Akbunar ve İrfan Can...

Gaziantep Futbol Kulübü ile geçen hafta deplasmanda 1-1 berabere kalıp bitime 4 maç kala Spor Toto Süper Lig’e resmen veda eden Göztepe’de gidecek oyuncular netleşmeye başladı.

8 futbolcuyla yollar ayrılacak

Golcüsü Cherif Ndiaye’yi Çin Halk Cumhuriyeti ekibi Shangai Port’a, orta saha oyuncusu Obinna Nwobodo’yu ise Amerika Birleşik Devletleri’nde Cincinnati’ye satan sarı-kırmızılılarda Soner, Jahovic, Murat, Wilker, Tannane, Aytaç, Moubandje ve Atakan’ın sezon sonu kesin olarak Göztepe ile vedalaşacağı bildirildi.

Jahovic'e iki talip var

İzmir ekibinin geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı ve 30 Haziran'da sözleşmesi bitecek olan 35 yaşındaki makedon golcü Adis Jahovic’e, Süper Lig ekibi GZT Giresunspor ve 1’inci Lig’in yeni temsilcisi Pendikspor’un talip olduğu ifade edildi.

Takımın yıldızları bonservisle satılacak

Ndiaye ve Nwobodo’dan 5 milyon Euro civarında bir bonservis geliri elde eden yönetimin kadro dışı kalan İrfan Can'ın yanı sıra kaptan Halil Akbunar, Atınç Nukan, Tijanic ve Di Santo’yu da satmak için kulüplerle temaslarını sürdürdüğü kaydedildi. 

İlgini Çekebilir
Göztepe'nin devri için geliyor! Mehmet Sepil görüşecek
Habere Git

Halil için en az 3 milyon Euro

Özellikle Halil’in adı Trabzonspor ve Fenerbahçe ile anılırken, deneyimli oyuncu için en az 3 milyon Euro bonservis istendiği vurgulandı. 

Mihojevic'in sözleşmesi feshedilecek

Göztepe’de sakatlığını yeni atlatan ancak forma şansı bulamayan Boşnak stoper Mihojevic’le de yol ayrımına gelindi. Oyuncuyla yapılan görüşmelerde karşılıklı olarak anlaşılacağı ve Mihojevic’in de sözleşmesinin feshedeceği kaydedildi. 

Çaykur Rizespor maçına genç ağırlık kadro

Pazar günü Gürsel Aksel Stadı’nda Çaykur Rizespor’u konuk edecek Göz-Göz’de genç futbolcuların ağırlıklı olduğu kadroyla sahaya çıkılacağı da kaydedildi.  

Senin için hazırladığımız haberler