Göztepe'de futbolcular, mağlubiyeti değerlendirdi! 'Söylenecek çok şey var ama...'

18.07.2020 - 23:18 | Son Güncellenme: 18.07.2020 - 23:21

Son dakika Göztepe haberleri… Galatasaray, Süper Lig’in 33. haftasında Göztepe’yi 3-1 mağlup etti. Peki maç sonu Murat Paluli ve Napoleoni neler söyledi? İşte açıklamaları...

Göztepe'de futbolcular, mağlubiyeti değerlendirdi! 'Söylenecek çok şey var ama...'

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray evinde Göztepe'yi konuk etti. Sarı-kırmızılı ekip, İzmir temsilcisini Saracchi, Emre Akbaba ve Yunus Akgün'ün golleriyle 3-1 yenerek 8 maçlık kazanamama serisini sonlandırdı.

Maçın ardından Göztepeki futbolcular, açıklamalarda bulundu:

Murat Paluli, ''Kötü gidişatı durdurmak için sahadaydık. Duran toptan 2 gol yedik. İkinci yarı iyi mücadele ettik. Pandemiden sonra maç kaanamadık. Bugün de maalesef kazanamadık. Mental ve fiziksel olarak bizi çok yordu pandemi. İyi çalıştık ama olmadı'' dedi.
 

Takımı adına karşılaşmadaki tek golü kaydeden Napoleoni ise, "Forvet oynarken zorlanmadım. Türkiye'ye gelmeden önce bu pozisyonda sık sık oynuyordum. Zor bir maçtı ve istediğimiz sonucu alamadık. 1 maçımız daha var, ona en iyi şekilde hazırlanacağız.Söylenecek çok şey var ama biz şu anda önümüze bakmalıyız. İstediğimizi alamadık. İyi çalışıyoruz ama yeterli olmadı. Son dönemde yaşadığımız sıkıntılardan ders çıkarıp gelecek sezon daha güçlü olmaya çalışacağız'' şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler