Göztepe'den açıklama: "Tekrar talebi mantıksız!"

26.02.2020 - 19:57 | Son Güncellenme: 26.02.2020 - 17:00

Göztepe'den açıklama: "Tekrar talebi mantıksız!"

Beto, Göztepe taraftarı için ne dedi? Beşiktaş'ın tekrar talebiyle ilgili ne düşünüyor?


Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Göztepe'nin başarılı file bekçisi Beto'nun açıklamaları şu şekilde:

Kayserispor maçı zor geçecek!

"Bu oyun anlayışımızı sürdürüp çok daha iyi maçlar çıkarmak istiyoruz. Kayserispor maçı bizim için kesinlikle kolay bir maç değil. Kayserispor maçı çok zor geçecek çünkü onlar düşme potasındalar. Bu tip rakiplere karşı oynamak her zaman zordur. Bizim bu maçta sıkı oynamamız lazım."

Göztepe hiçbir zaman tekrar talep etmedi!

"Ben Porto'da ve Sevilla'da oynadım. Dragão ve Estadio Ramón Sánchez Pizjuán stadyumlarında da harika atmosferler vardı. Oynadığım kulüplerin taraftarlarını karşılaştırmak istemem. Göztepe taraftarının oluşturduğu atmosfer bulunmaz bir atmosfer. Maçlarımızı her futbol severin hoşuna gidecek bir atmosferde oynuyoruz. Göztepe taraftarı tek kelimeyle kusursuz. Onlar mükemmeller. Göztepe taraftarının oluşturduğu atmosfer herkesin hoşuna gidiyor. Böyle bir stadyumda ve taraftarın önünde oynamak harika."

Beşiktaş'ın talebi mantıksız!

Ben 3 yıldır Göztepe'deyim. Biz çok iyi oynadığımız maçlarda inanılmaz hakem hatalarına maruz kaldık ancak asla maç tekrarı istemedik. Futbol bir hatalar oyunu. Yöneticiler, teknik direktörler, futbolcular ve hakemler hata yapabiliyor. Beşiktaş'ın talebini mantıklı bulmuyorum. Göztepe iyi oynadığı birçok maçta hakem hataları sebebiyle mağlup oldu. Biz asla bu durumlarda tekrar istemedik çünkü herkes hata yapıyor. Ben hayata da böyle bakıyorum. Hayatın içinde de hatalar var. Futbol hatalarla güzel.

Senin için hazırladığımız haberler