Göztepe'den resmi Beto ve Eren Derdiyok açıklaması!

12.12.2019 - 16:32 | Son Güncellenme: 12.12.2019 - 16:36

Göztepe'den resmi Beto ve Eren Derdiyok açıklaması!

Göztepe Kulübü İkinci Başkanı Talat Papatya, Gençlerbirliği ile Süper Lig’in 15.haftasında oynayacakları maç öncesinde Radyospor’a konuştu. Ligdeki hedeflerini anlatan Papatya, transfer teklifleri gündeme gelen Beto için, ”Beto gelen teklifleri geri çevirdi. Bizimle birlikte” dedi. Ayrıca Papatya, yeni stadyum konusunda yaşadıkları heyecanı, ”Ayakkabılarımı çıkarıp yeni stada girmek istiyorum” şeklinde yorumladı.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Talat Papatya’nın açıklamaları şu şekilde:

Talat Papatya: "Potansiyel yoksa kan değil vücudu değiştirsen olmaz"

Bazen takımda kan değişiklikleri gerekiyor. Potansiyel olmadığında kanı değil, vücuda da değiştirsen bir şey olmaz. Takımdaki potansiyel ortaya çıktı. Geçen sene Ankaragücü ile oynadığımız maç hayati derecede önemli bir maçtı. O maçta oynayan 9 futbolcumuz, oynadığımız son maçta sahadaydı. Takımdaki birçok oyuncumuzun devam etmesi avantaj demiştik. Antalya maçında iyi sonuç alamadık. Fakat; istikrar varsa potansiyeli ortaya çıkarıyor.

Talat Papatya: "İlhan Palut'un coşkulu bir tavrı var"

İlhan Hoca’nın coşkulu bir tavrı var. Bazı şeyleri oturtmaya çalışıyor. Daha iyi bir Göztepe olmasının hayalini kuruyoruz. Rakibimiz Gençlerbirliği de çıkışa geçti. Süper Lig’de artık bütün maçlar denk kuvvetlerin maçı şeklinde geçiyor. Kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Futbolun güzelliği burada. Tabi ki biz yenmek istiyoruz. Tabi ki kaza, sakatlık olmadan, centilmence geçen bir maç olsun diyoruz.

Fikstür avantajı üzerine...

Geçen sene içeride oynadığımız Akhisar ve Erzurum maçları mağlubiyetle bitmişti. Fikstür avantajı çok önceden kestirilemez. Rakibin durumu, ligin durumu… Çok avantajlı bir durum dezavantaja dönüyor. Ya da tersi bir durum olabiliyor. Oynanmadan hiçbir şeyin avantajı olmuyor. Geçen sene düşen 3 takımla oynadık. 18 puandan sadece 2 puan alabilmiştik. Doğrudan rakiplerimiz sayılıyordu. Futbol sahada oynanıyor.

Talat Papatya: "Eren Derdiyok'tan her zaman beklentimiz var"

Eren Derdiyok ile ilgili bize bir bilgi gelmedi. Ama İsviçre’nin kadrosuna çağrılacaktır. Futbolculuğunu tartışmaya gerek yok. Futbolda inişler çıkışlar olabiliyor. Sezon başında bulduğu sürelerde tam hakkını veremedi diyebiliriz. Bizim değerli bir oyuncumuz. Jerome ile birlikte takımımızın oyuncusudur. Her zaman arkasındayız. Eren Derdiyok’tan her zaman beklentimiz olacaktır.

Talat Papatya: "Beto teklifleri geri çevirdi, Göztepe'de kalıyor"

Beto, Göztepe’yi bırakıp başka bir yere gitmez. Bazı teklifler vardı daha önce. Ama çok önceydi. Konuştuğumuzda da doğrulamıştı. Ciddi rakamlar olduğu konuşuluyordu. Beto teklifleri geri çevirdiğini söylemişti. Beto bizimle beraber. Durum budur.

Talat Papatya: "Ayakkabılarımı çıkarıp stada giresim geliyor"

Ligin ikinci yarısının ilk maçıyla stadı açmayı planlıyoruz. O da Beşiktaş maçına denk geliyor. Tarihimizde ilk defa stadımıza kavuşuyoruz. Bu konuda acılar çektik. Sakarya, Manisa, Bursa’da iç saha maçlarını oynamış bir takım olarak bize büyük heyecan veriyor yeni stadyum. Türkiye ve Avrupa’da sayılı bir stadyum olacak. Bir yaşam merkezi. Gerçekten çok değer katacak. Gelen ve gezen misafirlerimizde o heyecanı görüyoruz. Bizim heyecanımızı tarif edemeyiz. Ayakkabılarımı çıkarıp yeni stada girmek istiyorum. Bir ev gibi. Taraftarımız da bunu böyle görüyor. İnşallah ligde kalmak ve hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Bir ilk olacak. Çok heyecanlıyız.

Senin için hazırladığımız haberler