Göztepe'den resmi Mario Gomez açıklaması!

26.07.2018 - 17:32 | Son Güncellenme: 26.07.2018 - 17:53

Beşiktaş forması altında Süper Lig'de çok başarılı bir sezon geçirip gol kralı olan ve lig şampiyonluğu yaşayan ardından Almanya'ya geri dönen ünlü oyuncu Mario Gomez'in adı Süper Lig ekiplerinden Göztepe ile anıldı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Göztepe'nin kulüp başkan vekili Talat Papatya, konuya açıklık getirdi. 

"Takımın kamp yaptığı yere geldim birazdan Olympiakos maçına takımı uğurlayacağız. Yunanistan'da yaşanan felaket nedeniyle bir pankart hazırlanmış, 'Geçmiş olsun komşu' pankartı var"

"Mario Gomez bizim gündemimizde yok. Bulunduğumuz Arnheim'e en yakın yerlerden biri Düsseldorf idi oraya indim. Bir gün ortada kaldım hem de kendi özel işlerimi halledip kampa geldik.  Göztepe parlayan bir yıldız ve böyle oyuncularla ismimiz anılıyor. Bu haberler nasıl çıkıyor bilmiyorum ama art niyetli, iyi niyetli açıklamalarda oluyor. Göztepe'de değer bulacak oyuncuları katmaya çalışıyoruz. Yasin zaten kampa geldi. İyi futbolcu her yerde etkili olur. Çok faydalı olacağına inanıyorum"

Senin için hazırladığımız haberler