Göztepeli futbolculardan Denizlispor maçı yorumu

01.09.2019 - 03:15 | Son Güncellenme: 01.09.2019 - 00:20

Süper Lig'in üçüncü haftasında Göztepe ile Denizlispor golsüz berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından Göztepeli futbolcular karşılaşmayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Halil Akbunar karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Mücadelesi çok yüksek maçtı, iki takımda iyi mücadele etti. Bize yakışmayan performans sergiledik. Taraftarımız sabır etsin, 90 dakika bizi desteklesin umarım önümüzde ki maçlarda onları mutlu edeceğiz. İnşallah milli takımdan sonra iyi bir Göztepe izleteceğiz." dedi.

"Daha çok çalışacağız"

Poko ise, "Sezon başındayız, eksik olan şeylerimiz var. Bundan sonra daha çok çalışıp daha hatalarımızı düzelteceğiz." dedi.

"Çok iyi kadromuz var"

Golcü futbolcu Eren Derdiyok yaptığı açıklamada, "Çok iyi kadromuz var iyi ekibimiz, ilk 2 haftaya sahaya yansıtamadık. Bugün iyi mücadele ettik ama bugün şeytanın bacağını kırmamız lazım. Milli takım arasını iyi değerlendirmek istiyoruz. Hedefim takımla tüm maçlara çıkıp puanlar almak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Yasin'den şans vurgusu...

Yasin Öztekin ise TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "Bugün şansız olarak penaltı atamadık, bundan sonra daha iyi çalışıp daha iyi işler yapacağız. Denizlispor'u da tebrik ederim onlarda iyi mücadele etti. Milli takım artasında hem takım hem de bireysel olarak çalışıp daha iyi dönmek istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler