Göztepe Teknik Direktörlüğü İçin Fuat Çapa ve Hüseyin Eroğlu Aday

10.09.2022 - 20:11 | Son Güncellenme: 10.09.2022 - 20:16

Teknik direktör Turgay Altay ile yollarını ayıran Göztepe'de iki aday var. Yönetim sezon başı da görüşülen Fuat Çapa ve Hüseyin Eroğlu'nu gündeme aldı.

Göztepe Teknik Direktörlüğü İçin Fuat Çapa ve Hüseyin Eroğlu Aday

Nazım Türknas - AJANSSPOR

Mehmet Sepil'in yüzde 70 hissesini İngiliz Southampton Kulübü'nün de sahibi olan Sport Republic'e sattığı Göztepe, TFF 1. Lig'e de istediği gibi başlayamamadı. İzmir temsilcisi, tatmin etmeyen sonuçların ardından 5. haftada teknik direktör Turgay Altay ile yollarını ayırdı ve yeni teknik direktör arayışına girdi. 

Göztepe için iki aday var

Göztepe'nin yeni hoca adayları arasında sezon başı da görüşülen ama anlaşma sağlanamayan Fuat Çapa var. Tecrübeli teknik adam, özelikle geçen sezon Yılport Samsunspor’da altyapıdan çıkardığı isimlerle dikkat çekmişti.

İlgini Çekebilir
Göztepe'de ayrılık! Resmen açıklandı
Habere Git

Hüseyin Eroğlu Göztepe'ye sıcak

Bir diğer hoca adayı ise yıllarca Altınordu’yu çalıştıran Hüseyin Eroğlu. Göztepe yönetimi tıpkı Çapa ile olduğu gibi sezon başında Eroğlu ile de görüşmüştü. Eroğlu, Göztepe'de çalışmaktan mutluluk duyacağını belirtirken, "Ama şartları görmek lazım" dedi. 

 Aykut Kocaman'dan ayrıldı

Uzun yıllar Aykut Kocaman'ın yardımcılığını yapan 42 yaşındaki Turgay Altay, ilk teknik direktörlük deneyimini geçen sezon Manisa FK'da yaşadı. 27 maçta görev alan Altay, 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 da yenilgi aldı. Altay, Göztepe ile ise çıktığı 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler