Barcelona ve Real Madrid Mason Greenwood transferinde karşı karşıya

22.12.2023 - 15:44 | Son Güncellenme: 22.12.2023 - 15:55

Premier Lig ekibi Manchester United'ın sezon başında La Liga temsilcisi Getafe'ye kiraladığı Mason Greenwood, Barcelona ve Real Madrid'in transfer listesine girdi.

Barcelona ve Real Madrid Mason Greenwood transferinde karşı karşıya

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Premier Lig ekibi Manchester United'ın sezon başında La Liga temsilcisi Getafe'ye kiraladığı Mason Greenwood, performansıyla dikkatleri üzerine çekti. İngiliz sağ kanat, dünya devlerinin radarına girdi.

Real Madrid ve Barcelona devreye girecek

TalkSport'ta yer alan habere göre Manchester United'ın Getafe'ye kiraladığı Mason Greenwood için Barcelona ve Real Madrid yakın takipte. İngiliz futbolcunun performansını yakından takip eden iki İspanyol devinin, transfer için devreye gireceği belirtildi. 

Performansı dikkatleri çekti

Getafe'de sezona hızlı bir başlangıç yapan Mason Greenwood, performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Greenwood, Manchester United'daki eski performansını yakalayarak Barcelona ve Real Madrid'in radarına girdi. Genç oyuncu bu sezon çıktığı 15 maçta 5 gol ve 4 asist yapmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Süper Lig'den sağ kanat! Süpriz isim gündemde
Habere Git

Taciz olaylarıyla gündeme geldi

Mason Greenwood'un eski kız arkadaşı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla Greenwood tarafından tecavüz edildiğini ve ölüm tehdidi aldığını söylemişti. Bu iddialar üzerine 30 Ocak 2022'de tutuklanan Greenwood, kulübü Manchester United tarafından da kadro dışı bırakılmıştı. Kefaletle serbest kalan İngiliz futbolcu, 2 Şubat 2023 tarihinde ise tüm suçlamalardan beraat etti.

Manchester'da geleceği yok

Manchester United, özel hayatındaki olaylarla gündemden düşmeyen Mason Greenwood'u kesinlike kadroda düşünmüyor. Transfer döneminin son gününde Getafe'ye kiralanan Greenwood için kiralık sözleşmesinin ardından gelecek teklifler de değerlendirilmeye alınacak. Greenwood'un, İngiliz ekibiyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş'ın da gündemindeydi

Yaz transfer döneminin son günlerinden Manchester United'ın kadroda düşünmediği Mason Greenwood için Beşiktaş'a transferi gündemdeydi. Siyah-Beyazlılar'ın o dönem transfer etmediği Greenwood, İspanyol ekibi Getafe ile anlaştı.

Senin için hazırladığımız haberler