Galatasaray'da Mostafa Mohamed oyundan alınınca duvarı yumrukladı

09.05.2022 - 11:42 | Son Güncellenme: 09.05.2022 - 11:48

Galatasaray, ligde bu hafta deplasmanda Başakşehir ile golsüz berabere kalarak galibiyet hasretini 2 haftaya çıkarırken, soyunma odasında şok bir olay yaşandığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Mostafa Mohamed oyundan alınınca duvarı yumrukladı

Ligde geçen hafta sahasında Sivasspor'a 3-2 mağlup olan Galatasaray, 36. hafta mücadelesinde Fatih Terim Stadyumu'nda Başakşehir'in konuğu oldu. Karşılaşma başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.

68. dakikada oyundan alındı

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Mısırlı futbolcu Mostafa Muhammed, teknik direktör Domenec Torrent tarafından 68. dakikada oyundan alınırken yerini Bafetimbi Gomis'e oyuna dahil oldu.

Duvarı yumrukladı

Haftalar sonra Başakşehir maçıyla kendisine ilk 11'de yer bulan Mostafa Mohamed, 68. dakikada oyundan alınmasıyla büyük şok yaşadı. Sabah'ta yer alan habere göre; Torrent'in kararından hiç memnun kalmayan 24 yaşındaki futbolcunun oyundan alındığı için sinirden soyunma odası koridorlarında duvarı yumrukladığı ortaya çıktı.

İlgini Çekebilir
İşte Mostafa Mohamed'in yeni adresi! 10 milyon euroya...
Habere Git

Mostafa Mohamed'in performansı

Geçtiğimiz sezonun başında Mısır ekibi Zamalek'ten kadroya katılan ve adı transferde Fransız kulüpleriyle anılan Mohamed bu sezon sarı kırmızılı formayla 39 maça çıkarken 7 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler