Galatasaray'da Domenec Torrent'in kontratında ilginç madde! Benzeri yok...

16.01.2022 - 10:56 | Son Güncellenme: 16.01.2022 - 16:37

Galatasaray'ın yeni hocası Domenec Torrent'in sözleşmesi ortaya çıktı. İspanyol hoca, sarı kırmızılı takımın tarihinde görülmemiş bonuslara sahip... İşte detaylar...

Galatasaray'da Domenec Torrent'in kontratında ilginç madde! Benzeri yok...

Galatasaray'da Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent'in sözleşmesi ortaya çıktı. 

Fenerbahçe derbisinin ardından harekete geçildi

Domenec Torrent'in tam 50 gün önce Galatasaray'ın gündemine geldiği ortaya çıktı.

Sabah'ın haberine göre; 21 Kasım'da 2-1 kaybedilen Fenerbahçe derbisinde maçın hakemi Halil Umut Meler tarafından oyundan atılan ve 6 maç ceza alan Fatih Terim'in performansını sorgulamaya başlayan yönetim, B Planı olarak Torrent'i belirledi. İspanyol hocaya sezon sonu için 'hazır ol' mesajı gönderildi.

 

Torrent'in futbolcularla konuşması ortaya çıkardı

Ancak kötü sonuçlar devam edince bu operasyon ocak ayına çekildi ve Terim'le yollarını ayıran yönetim jet hızıyla Torrent'i getirdi. 59 yaşındaki çalıştırıcı da, Florya'da oyunculara yaptığı konuşmada, "8 haftadır sizi takip ediyorum, maçlarınızı izliyorum" diyerek takıma yönetimin kendisiyle Fenerbahçe maçından sonra irtibata geçtiğini itiraf etmiş oldu.

Galatasaray tarihinde görülmemiş bonus

Bu arada Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'in maliyeti de netleşmeye başladı. Terim'in halefinin sözleşmesinin sarı-kırmızılıların tarihinde görülmemiş bonuslara sahip olduğu ortaya çıktı.

Lig 4.'lüğüne bile prim alacak

Şampiyonluk iddiası kalmayan yönetim, yeni hocasını Avrupa hedefine motive etmeye çalıştı.  İspanyol çalıştırıcı için sözleşmeye lig ikinciliği, üçüncülüğü hatta dördüncülüğü için geçerli başarı primleri koyuldu.

Sezon sonuna kadar 1 milyon Euro

Torrent ve ekibinin sezon sonuna kadar 1 milyon Euro alacağı öğrenildi. Bu arada Fatih Terim'e sadece lig şampiyonluğu için 3 milyon TL prim ödenecekti.

Senin için hazırladığımız haberler