G.Saray Logan Eggleston, Duygu Düzceler Ve Fatma Beyaz İle Sözleşme İmzaladı

08.07.2023 - 16:18 | Son Güncellenme: 08.07.2023 - 16:31

Transfer haberleri...Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı, Logan Eggleston, Duygu Düzceler ve Fatma Beyaz ile sözleşme imzaladı.

G.Saray Logan Eggleston, Duygu Düzceler Ve Fatma Beyaz İle Sözleşme İmzaladı

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı, Logan Eggleston, Duygu Düzceler ve Fatma Beyaz ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

Galatasaray 3 oyuncuyla sözleşme imzaladı

Kulüpten yapılan açıklamada, Fatma Beyaz ile 1 yıl, tecrübeli smaçör Logan Eggleston ile 1 yıl ve tecrübeli pasör Duygu Düzceler ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Fatma Beyaz kimdir?

2021-2022 sezonunda Galatasaray'a transfer olan Fatma Beyaz, 1,5 yıl sarı-kırmızılı takımda forma giydikten sonra geçtiğimiz sezonun yarı dönemini ise Adam Voleybol’da kiralık olarak tamamlamıştı. Beyaz, 2023-2024 sezonunda da Galatasaray forması ile mücadele edecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yeni transferine kavuşuyor! Menajeri İstanbul'a geldi
Habere Git

Vakıfbank altyapısında yetişen 1995 doğumlu orta oyuncu, kariyerinde sırasıyla Salihli Belediyespor, Ordu Telekom, Yeşilyurt, İdmanocağı, Özateş, Beşiktaş, Kale 1957 Spor, Bolu Belediyespor, Galatasaray ve Adam Voleybol ekiplerinde forma giydi.

Logan Eggleston kimdir?

2021-2022 sezonunun ara döneminde sarı-kırmızılı takıma transfer olan 2000 doğumlu Amerikalı oyuncu, daha önce Texas Üniversitesi’nin formasını terletmişti.

Duygu Düzceler kimdir?

Voleybol kariyerine Florida Devlet Üniversitesi’nde başlayan Düzceler, sırasıyla Bursa BBSK, Çanakkale Belediyespor, Nilüfer Belediyespor, Aydın Büyükşehir Belediyespor ve Çukurova Belediyesi Adana Demirspor takımlarında forma giydi. 

İlgini Çekebilir
Cimbom'da flaş transfer gelişmesi! Beşiktaş'ın eski yıldızı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler