Galatasaray, Lucas Torreira İçin Kararını Verdi | Transfer Haberleri

11.05.2023 - 10:41 | Son Güncellenme: 11.05.2023 - 10:48

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, ismi İtalyan takımlarıyla anılan orta saha oyuncusu Lucas Torreira ile ilgili kararını verdi.

Galatasaray, Lucas Torreira İçin Kararını Verdi | Transfer Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden lider Galatasaray, sezon başında 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı ve İtalyan takımlarının talip olduğu başarılı orta saha oyuncusu Lucas Torreira'nın bonservis bedelini açıkladı. İşte detaylar...

Lucas Torreira için karar verildi

Skorer'de yer alan habere göre; Galatasaray’da Lucas Torreira için karar verildi. Milan ve Lazio’nun radarına giren Uruguaylı futbolcu için ne Teknik Direktör Okan Buruk’un ne de yönetimin gitmesine sıcak bakmadığı bildirildi.

İtalyan kulüpleri peşinde

İtalyan kulüplerinin 10-12 milyon Euro civarında bir rakamı gözden çıkardığı 27 yaşındaki Uruguaylı futbolcu için Galatasaray’ın kesinlikle bırakmaya niyeti olmadığı belirtildi. 

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'de büyük revizyon! Gidecek futbolcular...
Habere Git

15 milyon Euro

3 sene daha kontratı bulunan yıldız oyuncunun, kendisi gitmek istemesi halinde ise en az 15 milyon Euro'luk bir bonservis rakamının belirleneceği bildirildi.

Ailesinin İstanbul'a gelmesiyle kendine geldi

Galatasaray’da, kaybedilen maçlar da dahil olmak üzere takımın en çalışkan ismi olarak dikkat çeken Torreira, bir dönem özel hayatında yaşadığı sorunlar nedeniyle mutsuzdu. Uruguaylı futbolcu toparlanırken, ailesinin de son dönemde İstanbul’a gelmesiyle iyice sahaya odaklandı.

Takımda en çok sevilen isim

Galatasaray’ın son dönemdeki en çalışkan ismi olarak dikkat çeken Torreira, aynı zamanda takım arkadaşları tarafından da çok sevilen bir isim.

İlgini Çekebilir
"Emre Belözoğlu soyunma odasında dayak yedi"
Habere Git

Okan Buruk'un vazgeçilmezi oldu

Sarı-kırmızılı takımın sezon başında Arsenal'den 6 milyon Euro'ya bonservisini aldığı Lucas Torreira, bu sezon Okan Buruk'un vazgeçilmezi oldu. 

Bu sezonki performansı

Uruguaylı futbolcu tüm kulvarlarda çıktığı 30 karşılaşmada 2 bin 223 dakika süre alırken 1 asist katkısında bulundu. Torreira özellikle orta sahadaki mücadeleci oyunuyla taraftarların sevgilisi haline geldi.

Transfermarkt verilerine göre Lucas Torreira'nın güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda. Lucas Torreira ile Lazio ve Milan'ın yakından ilgilendiği öne sürülmüştü.

İlgini Çekebilir
Haji Wright'a sürpriz transfer teklifi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler