Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Sınavındaki Hakem Belli Oldu

20.07.2023 - 13:40 | Son Güncellenme: 20.07.2023 - 13:57

Galatasaray'ın Litvanya ekibi Zalgiris ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön turu maçının hakemi Portekizli Luis Godinho oldu. İşte detaylar.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Sınavındaki Hakem Belli Oldu

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'i şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için mücadelesine 2. ön eleme turu itibariyle başlayacak.

Cim Bom'un rakibi Litvanya ekibi

Galatasaray'ın 2. ön eleme turundaki rakibi 1. ön elem turunda Makedon ekibi Struga'yı 0-0 ve 2-1'lik skorlarla saf dışı bırakan Litvanya temsilcisi Zalgiris Vilniius oldu.

Maçın hakemi belli oldu

Sarı-Kırmızılılar'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolunda vereceği zorlu Zalgiris Vilnius eşleşmesinin ilk maçı için Portekiz Futbol Federasyonu'ndan 38 yaşındaki hakem Luis Godinho atandı. Portekizli hakemin yardımcıları ise Rui Teixeira, Pedro Almeida ve 4. hakem ise Ricardo Baixinho olacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray yıldız golcü içini teklifini yaptı!
Habere Git

İlk maç 25 Temmuz

2. tur eşleşmesinin ilk karşılaşması 25 Temmuz'da Litvanya'nın başkenti Vilnius'taki LFF Stadyumu'nda oynanacak. Rövanş karşılaşması ise 2 Ağustos'ta Galatasaray'ın Rams Stadyumu'nda oynanacak.

5 hazırlık maçı oynandı

Galatasaray yaz hazırlık kampı kapsamında şimdiye kadar 5 hazırlık maçına çıktı. İşte Sarı-Kırmızılılar'ın bu maçlarda elde ettiği sonuçlar:

-Galatasaray 3-4 Hull City

-Galatasaray 2-0 Kisvarda

-Austuria Wien 1-1 Galatasaray

-Galatasaray 4-2 Csakvari TK

-Strum Graz 2-0 Galatasaray

Senin için hazırladığımız haberler