Galatasaray'da Domenec Torrent, Kayseri maçından sonra gönderilebilir

08.02.2022 - 08:40 | Son Güncellenme: 08.02.2022 - 11:06

Galatasaray'da Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen teknik direktör Domenec Torrent hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray'da Domenec Torrent, Kayseri maçından sonra gönderilebilir

Süper Lig'de aldığı kötü sonuçlar nedeniyle kriz yaşayan Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığı sonrası göreve gelen Domenec Torrent de merhem olamadı.

Galatasaray'ın Süper Lig'de Alanyaspor ile 1-1 berabere kalması camiada büyük eleştiriye neden oldu. Son bölümü 10 kişi oynayan rakibe karşı etkili olamayan sarı-kırmızılı kulüpte Domenec Torrent tartışılmaya başlandı. Yönetimin Torrent ile ilgili planı ortaya çıktı.

Domenec'in suyu ısındı

Milliyet'in haberine göre; Alanyaspor maçında özelikle oyuna müdahaleleri tartışma konusu olan ve rakibin 10 kişi kaldığı maçta değişiklik için 82. dakikayı bekleyen Torrent’in suyu ısındı.

İlgini Çekebilir
Fatih Terim, tekrar Galatasaray'a dönüyor! 'Ekibi topladı'
Habere Git

Kayserispor maçı kritik

İkinci devre kaleye tek şutun uzatmada atılmasını eleştiren yöneticilere göre, Kayseri maçında da istenen sonuç ve oyunun olmaması halinde Torrent, ciddi şekilde sorgulanmaya başlayacak.

Son şansı 

Bazı yöneticilere göre de Kayserispor maçı İspanyol hocanın son şansı olacak. Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından apar topar Galatasaray’ın başına geçen Domenec Torrent ile nasıl bir sözleşme imzalandığı da açıklanmamıştı.

Başarılı olamazsa gönderilecek 

Başkan Burak Elmas ve yönetiminin, Terim’e yardımcı olarak düşündüklerini söylediği İspanyol teknik adam, Kayserispor maçında başarılı olamazsa gönderilecek.

Yerli hoca formülü

Alınacak olası bir kötü sonuç halinde ligi ve rakipleri bilen, yerli hoca ile geçici bir formül üzerinde durulacağı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler