Galatasaray'da Yönetim Futbolcuları Uyaracak

19.03.2023 - 11:36 | Son Güncellenme: 19.03.2023 - 11:44

Galatasaray haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'da yönetim, gece hayatıyla gündeme gelen Mauro Icardi ve Lucas Torreira'yı uyaracak. Detaylar.

Galatasaray'da Yönetim Futbolcuları Uyaracak

Konyaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan ve uzun bir aradan sonra yenilgiyle tanışan lider Galatasaray, Mauro Icardi ve Lucas Torreira başta olmak üzere oyuncularını özel hayatlarına dikkat etmeleri için uyaracak. İşte detaylar...

Okan Buruk gece geç saatlere kadar mesai harcadı

Hürriyet'te yer alan habere göre; Süper Lig’de tam 5 ay sonra mağlubiyet alan ve 14 maçlık galibiyet serisi sona eren Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, milli arada harekete geçecek. 2-1’lik Konyaspor mağlubiyeti sonrasında Buruk gece geç saatlere kadar mesai harcadı. 

Hataları sıraladı, alınacak tedbirler için ipucu verdi

90 dakika sonunda düzenlediği basın toplantısında özeleştiri yapan ve ‘hatalıyım’ diyen Okan Buruk, bu skorun gerekçelerini ve ekip olarak hatalarını sıralarken, alacağı tedbirlerin de ipuçlarını verdi. 

İlgini Çekebilir
Dele Alli için flaş iddia!
Habere Git

Başarılı teknik adam bir önceki hafta Kasımpaşa maçında da galibiyet alınsa da oyun gücü olarak eksiklerinin olduğuna dikkat çekti.

Icardi ve Torreira düşüşte

Ayrıca milli arada futbolcular özel hayatlarına dikkat etmeleri konusunda uyarılacak. Nitekim Kasımpaşa galibiyeti sonrasında, sık sık birlikte dışarı çıkan İcardi ile Torreira, Sunset’te gece geç saatlere kadar eğlenmiş, Arjantinli golcü Magazin sayfalarına manşet olmuştu.

Icardi 2 haftadır gol atamazken performans düşüklüğü yaşamaya başladı. Özel hayatında dalgalanmalar yaşayan Torreira da, Konya’da 11’de yer almamıştı. Galatasaray Kulübü, iki yıldız oyuncusu başta olmak üzere tüm futbolcularını uyaracak.

İlgini Çekebilir
Aslan'da yıldız oyuncu ayrılmak istiyor!
Habere Git

Mertens'in yeri dolmadı

Dries Mertens’in, oyun planındaki ağırlığı, yokluğunda ortaya çıktı. Mata ve Rachica boşluğu dolduramazken Mertens’in aradan sonra takıma dönecek olmasıyla beraber üretken bir performans sergileyeceği görüşü ön plana çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler