Galatasaray'da Wilfried Zaha ile yollar ayrılabilir!

03.01.2024 - 09:30 | Son Güncellenme: 03.01.2024 - 09:42

Hakim Ziyech ile yola devam etmek istemeyen Süper Lig takımlarından Galatasaray, Wilfried Zaha ile de devre arasında yollarını ayırmayı planlıyor. Detaylar.

Galatasaray'da Wilfried Zaha ile yollar ayrılabilir!

Galatasaray'ın sezon başında Chelsea'den bedelsiz olarak kiraladığı ve ayrılık kararı aldığı iddia edilen Faslı yıldız Hakim Ziyech'ten sonra sarı-kırmızılı takımda bir oyuncu ile daha yolların ayrılacağı belirtildi.

Zaha devre arası ayrılabilir

Fanatik'te yer alan habere göre; Şampiyonlar Ligi’nde güçlü bir kadroyla mücadele etme hedefi doğrultusunda transfer edilen Wilfried Zaha’nın, devre arasında Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrılabileceği iddia ediliyor.

Maaşı zorluyor

Sezon başında birçok Suudi Arabistan kulübüyle masaya oturmasına, hatta sağlık kontrolünden geçmesine rağmen Galatasaray’a imza atan tecrübeli futbolcunun, özellikle gecikmeli ödenen maaşlardan dolayı rahatsızlık duyduğu ve gelecek teklifleri değerlendirmeye alacağı bildirildi. 

İlgini Çekebilir
Miha Zajc'ın yeni adresi belli oldu! Kiralık olarak...
Habere Git

Galatasaray cephesi satışa sıcak bakıyor

Yıllık 4 milyon 350 bin Euro garanti ücret kulübü zorlamaya başlarken, Zaha’dan bonservis bedeli kazanma ihtimali olan Galatasaray cephesi de bu satışa sıcak bakıyor.

Bu sezonki performansı

31 yaşındaki hücum oyuncusu, Sarı-Kırmızılı formayla şu ana kadar 20 resmi maça çıkarken, 6 gol 2 asistlik performans ortaya koydu. 

Zaha giderse Kerem asıl yerine geçecek

Çoğunlukla sol kanatta görev yapan Zaha’nın gelişiyle, Kerem de en iyi olduğu pozisyondan, forvet arkasına geçiş yapmak zorunda kaldı ve düşüşe geçti. 10 numaraya takviye yapmak isteyen Cim Bom’da, Zaha’nın muhtemel satışıyla birlikte Kerem de tekrar sol kanatta oynama fırsatı yakalayacak.

İlgini Çekebilir
Hakim Ziyech'in menajeri yalanladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler