Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Muhtemel Rakipleri Belli Oldu

31.05.2023 - 08:57 | Son Güncellenme: 31.05.2023 - 09:04

MKE Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri de belli olmaya başladı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Muhtemel Rakipleri Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup eden ve şampiyon olan Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kaç ön eleme oynayacağı ve muhtemel rakipleri belli oldu. İşte detaylar...

Avrupa Ligi'nde Türk takımı yok

Skorer'de yer alan habere göre; Süper Lig kulüplerinin geçtiğimiz yıllarda gösterdiği başarısız performanstan ötürü şampiyonun yanı sıra Avrupa kupalarına hak kazanan diğer takımlar da etkilenecek. UEFA Avrupa Ligi'nde gelecek sezon herhangi bir Türk takımı yer almayacak. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme turlarında rakiplerine karşı başarısız olursa UEFA Avrupa Ligi'nde belirli eleme veya play-off turlarına katılım sağlayabilecek.

Konferans Ligi'nde 3 takım yer alacak

UEFA'nın en prestijli üçüncü organizasyonu olan Konferans Ligi'nde ise 3 Türk ekibi yer alacak. Süper Lig 2 ve 3'üncüsünün yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu bu organizasyonda temsil edilecek. Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nı şampiyon tamamlaması halinde Süper Lig'i 4'üncü sırada tamamlayan takım UEFA Avrupa Konferans Ligi bileti alacak.

İlgini Çekebilir
Koç ile Kadıköy'de yine MUTLU SON yok
Habere Git

Inter'in ilk dörde kesinleşmesi Galatasaray'a yaradı

Serie A'da Inter'in ilk dörde kesinleşmesi Galatasaray'a yaradı. Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. ön eleme turundan itibaren yer alacak. Galatasaray'ın bu süreçte 4 yerine 3 takımı elemesi gerekecek.

Galatasaray 25-26 Temmuz'da sahaya çıkacak

Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için ilk olarak 25-26 Temmuz'da sahaya çıkacak.

Galatasaray'ın muhtemel rakipleri

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki muhtemel rakipleri netleşmeye başladı. Gheorge Hagi'nin çalıştırdığı Farul Constanta'nın yanı sıra Albert Riera yönetimindeki Olimpija, sarı-kırmızılıların muhtemel rakipleri arasında.

İlgini Çekebilir
Cimbom, Fener ile makası giderek açıyor
Habere Git

İsrail'den Maccabi Haifa, İsveç'ten Hacken, Azerbaycan'dan Karabağ, Macaristan'dan Ferençvaros, Polonya'dan Rakow Czestochowa, Kazakistan'dan Astana, Slovakya'dan Slovan Bratislava, Belarus'tan BATE Borisov, Litvanya'dan Zalgiris ve Moldova'dan Sheriff, Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler