Transfer haberleri | Dries Mertens'e Suudi Arabistan'dan teklif geldi

30.08.2023 - 10:01 | Son Güncellenme: 30.08.2023 - 10:11

Galatasaray forması giyen ve bir yıl daha sözleşmesi bulunan Belçikalı yıldız Dries Mertens'e Suudi Arabistan'dan teklif geldiği öğrenildi. Detaylar.

Transfer haberleri | Dries Mertens'e Suudi Arabistan'dan teklif geldi

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda 3-2 kazandığı maçın rövanşında konuk ettiği Norveç'in Molde ekibini 2-1 yenen ve gruplara kalma başarısı gösteren Galatasaray'da bir oyuncuya teklif geldi.

Mertens'e Suudi Arabistan'dan teklif geldi

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaraylı Dries Mertens'e Suudi Arabistan'dan teklif geldi. Yıllık 10 milyon Euro önerilen oyuncu Arabistan'a gidebilir.

Transfer döneminin başında da teklif almıştı

Transfer döneminin başında Mertens teklif almış ancak o dönem eşi İstanbul'dan ayrılmak istemediği için transfer gerçekleşmemişti. 

İlgini Çekebilir
Ramos'tan daha büyüğü geliyor! Cimbom'un sponsoru açıkladı
Habere Git

Transferin gerçekleşmesi halinde Galatasaray'ın da ciddi miktarda bonservis bedeli alması bekleniyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Molde'yi 2-1 yendikleri maçın ardından ayrılmak isteyen oyuncuların olduğunu söylemişti.

Okan Buruk: "Ayrılmak isteyen oyuncularımız var"

Buruk, "Ayrılmak isteyen oyuncularımız var. 2-3 transfer yapmayı düşünüyoruz ama aramızdan ayrılacak arkadaşlarımız da bu sayıyı belirleyecek. Türkiye Ligi, gelecek oyuncuların ilk tercihleri olmuyor ama inşallah bu dönemde iyi oyuncular kadromuza katarız" ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Koray Günter'in peşinde
Habere Git

Mertens'in Galatasaray performansı

9 sezon Serie A'da Napoli forması giyen ve kulübün efsaneleri arasına ismini yazdıran Mertens geçen sezon başında bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olmuştu. Belçikalı yıldız geçen sezon 33 kez giydiği Sarı-Kırmızılı formayla 7 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Bu sezon 7 kez Galatasaray forması giyen Mertens, 2 gol atmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler