Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu için kritik gün!

08.04.2022 - 13:01 | Son Güncellenme: 08.04.2022 - 13:05

Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun dev maçta oynayıp oynamayacağı en önemli gündem maddesi. İşte Kerem'in sakatlığında son durum...

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu için kritik gün!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Sarı kırmızılarda ligin 31. haftasında Nef Stadı'nda oynanan Karagümrük maçında sakatlanan yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçe derbisine yetiştirilmeye çalışılıyor.

54. maçında sakatlandı

Karagümrük maçıyla bu sezonki 54. maçına çıkan 23 yaşındaki futbolcu, karşılaşmada kendisine gelen sert pası kontrol etmek için büyük sarf ederken kasığından sakatlanmıştı. Yıldız futbolcunun çekilen MR’ı ve yapılan tetkikleri sonucunda kısa rotator ve adduktor adalesinde orta düzey zorlanma ve kanama tespit edilmişti. 

Kerem bugün kendisini deneyecek

Hafta başından bu yana tedavisine devam edilen Kerem için bugün çok kritik. 23 yaşındaki oyuncu Florya'da kendisini deneyecek. Sarı-kırmızılı takım derbinin hazırlıklarına bugün ve yarın devam edecek. Domenec Torrent yönetiminde Kadıköy deplasmanına sıkı bir şekilde hazırlanan sarı-kırmızılılarda maç sabahı da bir ter antrenmanı planlanıyor. 

İlgini Çekebilir
En ucuz şampiyonluk Galatasaray'ın, en pahalısı Fenerbahçe'nin
Habere Git

Kerem takımın yüzde 26'sı!

Galatasaray'ın bu sezon tartışmasız en büyük kozu olan Kerem Aktürkoğlu sarı-kırmızılıların ligde kaydettiği 42 golün yüzde 26'sına doğrudan katkı yaptı. Yıldız oyuncu Süper Lig'de 8 gol atıp 3 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler