Guardiola müjdeyi verdi, “Barcelona…”

01.03.2021 - 18:46 | Son Güncellenme: 01.03.2021 - 18:50

Dış haberler… Manchester City’nin İspanyol teknik direktörü Pep Guardiola, “oğlu” gibi gördüğü Eric Garcia’nın Barcelona’ya transfer olabileceğini duyurdu. Bu sezon, Garcia’nın pek fazla forma şansı bulamadığı için kendine kızdığını belirten Guardiola, İspanyol savunmacıya bu yıl sadece 11 kez şans verebildi. İşte detaylar…

Guardiola müjdeyi verdi, “Barcelona…”

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Manchester City geleceği parlak oyuncusunu takımda tutacak hamleyi yapamadı. Ekibin İspanyol antrenörü Pep Guardiola, İngiltere’de basın mensuplarına yaptığı bir açıklamada; “Garcia benim oğlum gibidir. Kendisine bu sezon pek fazla forma şansı veremedim. Sezon sonu İspanya’ya gideceğini düşünüyorum.” demekle yetindi.

Sözleşmesi sezon sonu bitiyor

2001 doğumlu İspanyol stoper, 2017 yılında 1 milyon 700 bin Euro karşılığında, henüz 16 yaşındayken İngiltere’nin yolunu tuttu. Garcia’nın genç yaşta City’e transferini en çok isteyenlerden biri Guardiola’ydı. Bu sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolcu, yeni sözleşme teklifini kabul etmedi. Oyuncunun geleceğiyle ilgili basına demeç veren Guardiola, “Garcia’nın Barcelona’ya gideceğini düşünüyorum.” dedi.

Bu sezon Manchester City ile toplam 11 maça çıkabilen oyuncu, ilk 2 yıl ortalama 25 maç çıkartıyordu. Bu yıl, oyuncunun beklenen fırsatı bulamamasından ötürü tekrar evine; yani Barcelona’ya geri döneceğini bizzat hocası Guardiola aktardı.

Senin için hazırladığımız haberler