Guardiola'nın City kariyeri sona mı eriyor? Juventus iddiası...

11.02.2020 - 22:54 | Son Güncellenme: 11.02.2020 - 19:56

Avrupa'dan spor haberleri: Manchester City Menajeri Pep Guardiola açıklamalarda bulundu. İspanyol teknik adamın hakkında Juventus ile görüştüğü iddiaları da vardı. Pep Premier Lig'den ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Adı son dönemde Juventus ile anılan Manchester City Menajeri Pep Guardiola açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, kulübün transfer politikasına dair de konuştu. İşte detaylar…

Manchester City’nin İspanyol teknik adamı Pep Guardiola, takımdan ayrılacak David Silva’nın yerini doldurmaları gerektiğini belirtti. İngiliz basınına konuşan Guardiola, ‘’Bu oyuncu grubu eşi benzeri olmayan bir şey yaptı. Bu takım, çok fazla sayıda kupa kazandı ve başarılı oldu’’ dedi.

Yaz transfer dönemi için henüz erken olduğunu belirten Guardiola, ‘’Kaç transfer yaparız bilmiyorum ama tabii ki çalışmalarımız olacak. David Silva’nın yerini dolduracağız. Henüz konuşmak için erken’’ şeklinde konuştu.

Juventus iddiası!

İngiliz The Sun gazetesi, Juventus'un İtalyan teknik adam Maurizio Sarri ile yollarını ayıracağını ve yerine İspanyol teknik adam Pep Guardiola'yı göreve getireceğini yazmıştı. Guardiola, konuyla ilgili açıklamada bulunmazken, bu sezon şampiyonluğun kaybedilmesi sonrası bu ihtimalin daha da güçlendiği iddia edildi.

AJANSSPOR - DIŞ HABERLER

Senin için hazırladığımız haberler