ABB GÜEST Go E-Spor Turnuvası’na Ev Sahipliği Yapacak

21.10.2022 - 13:23 | Son Güncellenme: 21.10.2022 - 13:59

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gazi Üniversitesi Elektronik Sporlar Topluluğu ve Üniversite E-Spor Birliği Derneği ile düzenlenecek GÜEST Go E-Spor Turnuvası’na ev sahipliği yapacak.

ABB GÜEST Go E-Spor Turnuvası’na Ev Sahipliği Yapacak

AJANSSPOR - HABER

Ankara Büyükşehir Belediyesi, GÜEST Go E-Spor Turnuvası’na ev sahipliği yapacak. 22-23 Ekim 2022 tarihleri arasında Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek turnuvaya youtuber, influencer, twitch yayıncıları ile üniversitelerin e-spor öğrenci toplulukları katılacak.

GÜEST Go E-Spor Turnuvası 22-23 Ekim'de başlayacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyada ve Türkiye’de popüler olan elektronik spor (e-spor) turnuvalarına ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Gazi Üniversitesi Elektronik Sporlar Topluluğu ve Üniversite E-Spor Birliği Derneği ile düzenlenecek GÜEST Go E-Spor Turnuvası 22-23 Ekim tarihleri arasında Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Turnuvalar yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, dijital oyun severleri ve e-spor meraklılarını düzenleyeceği turnuvada bir araya getirecek. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda, 2 gün sürecek GÜEST Go E-Spor Turnuvası’na; youtuber, influencer, twitch yayıncıları ile üniversitelerin e-spor öğrenci toplulukları katılacak.

Oyun konsollarının kurulacağı saha ile birlikte sponsor firmaların stantlarının yer alacak ve etkinlik boyunca canlı yayın ve takımlar arası turnuvalar yapılacak.

Senin için hazırladığımız haberler