Guidetti: “Fenerbahçe’yi ruhumuzla yendik”

11.04.2021 - 16:44 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 16:50

Sultanlar Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Opet’i 3-2 yenen VakıfBank’ta başantrenör Giovanni Guidetti, iyi günlerinde olmamalarına rağmen kazandıklarını söyledi.

Guidetti: “Fenerbahçe’yi ruhumuzla yendik”

AJANSSPOR-HABER

Voleybolda Sultanlar Ligi play-off final serisinin ilk maçında Fenerbahçe Opet'i 3-2 yenerek 1-0 öne geçen VakıfBank'ta sevinç yaşanıyor. Karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti, maç içerisinde hiç pes etmediklerini belirtti.

'En iyi maçımız değildi'

İtalyan çalıştırıcı, “Bu maç gibi birçok maç oynanacak, çünkü iki takımın seviyesi birbirine çok benzer. Zorlu maçları bekliyor olmalıyız. Güçlü bir takıma karşı oynadığımızı biliyoruz. Belki en iyi voleybolumuzu oynamadık ama takımımın sahada ruhuyla oynadığını gördüğüm için mutluyum" dedi.

 

Guidetti: Pes etmedik

Rakipleri karşısında iki ve üçüncü sette iyi oynamadıklarını ama takımının pes etmediğini vurgulayan Guidetti, "Hem maçta kalmaya hem de geri dönmek için çözüm bulmaya çalıştık. Ruhumuzu sahaya yansıtıyoruz. Harika oyunculara sahibiz, maça baktığımızda da bunu görüyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Meliha İsmailoğlu: Blokta üstündük

Sarı-siyahlı takımın smaçörü Meliha İsmailoğlu ise iki takımın da iyi savunma yaptığını aktararak, "Çok zor bir maç, zorlu bir seri bekliyorduk zaten. Birinci setten sonra daha az yüzdeli hücum yaptık. Bunun üzerine gideceğiz, tekrar izleyeceğiz. Belki taktiğimizi değiştireceğiz. Sanırım blokta biraz daha üstündük" değerlendirmesinde bulundu.

 

Hackley: Fenerbahçe güçlü rakip

VakıfBank’ın smaçörlerinden Michelle Bartsch-Hackley de zor bir maçtan galibiyetle ayrıldıklarına dikkati çekerek, "Güçlü bir başlangıç yaptık. Onlar da maç içerisinde oyunlarını geliştirdiler. Çok güçlü bir rakip, onlardan böyle bir oyun bekliyorduk. Takımdaki herkes gerçekten çok iyi mücadele etti" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler