Gulbrandsen : "Burada en önemlisi tur atlamaktı"

09.02.2021 - 23:21 | Son Güncellenme: 09.02.2021 - 23:46

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Başakşehir, Fenerbahçe'yi sahasında 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Başakşehir'in Norveçli futbolcusu Gulbrandsen ile Moldovalı futbolcu Alexandru Epureanu, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Gulbrandsen : "Burada en önemlisi tur atlamaktı"

AJANSSPOR - HABER

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Başakşehir, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Başakşehir'in Norveçli futbolcusu Gulbrandsen ile Moldovalı futbolcu Alexandru Epureanu açıklamalarda bulundu.

"Takıma yardımcı olmaya çalışıyorum"

28 yaşındaki Norveçli futbolcu Gulbrandsen "İlk yarı Fenerbahçe 10 kişi kalana kadar, topun arkasında durmaya gayret gösterdik. Önlemlerimizi ona göre almıştık. İkinci yarı top bizde kaldı. Sonuçta tur atlayan taraf biziz. Fenerbahçe gibi takıma karşı deplasmanda galip gelmek bizi mutlu ediyor.Burada en önemlisi tur atlamaktı. Takıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Geçen sene gol yollarında o kadar iyi değildim bu sene daha iyi durumdayım." değerlendirmesinde bulundu.

Epureanu: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"

Moldovalı futbolcu Alexandru Epureanu ise karşılaşma sonrası şu cümleleri kullandı:

"Bu sene bakıldığında ligde oynadığım tüm maçlar zor geçiyor. En iyi performansımızı gösterdik diyemeyiz. Ama bu galibiyetle takım biraz özgüven kazanmış oldu. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Yeniden takım özgüvenimiz yerine gelecektir. Ligde tabii işler istediğimiz gibi gitmiyor. Avrupa kupalarına katılmanın en iyi yolu kupadan geçiyor. Psikolojik olarak üstünlüğü yakalama adına çok önemli bir maçtı."

Fernandes: "Aykut hocanın planına sadık kalmaya çalışıyoruz"

Devre arasında Başakşehir'e transfer olan ve karşılaşmada Başakşehir'in ilk golünü kaydeden Junior Fernandes ise şöyle konuştu:

"Açıkçası gol attığım ve takımımın kazandığı için mutluyum. 6 ay uzak kaldım Türkiye'den. Fiziksel ve mental açıdan kendimi iyi hissediyorum. Burada oynamaktan dolayı çok mutluyum. Gerçekten çok iyi anlaşıyoruz. Aykut hocanın planına sadık kalmaya çalışıyoruz." açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler