Gümüşdağ: "İrfan Can için Galatasaray ve Fenerbahçe..."

27.01.2021 - 23:34 | Son Güncellenme: 27.01.2021 - 23:40

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği İrfan Can Kahveci hakkında flaş bir açıklama geldi. Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüdağ, Trabzonspor ile oynanan maçın ardından basın mensuplarına konuştu. Peki İrfan Can Kahveci'ye yurt içinden ve yurt dışından teklifler var mı? İşte detaylar...

Gümüşdağ: "İrfan Can için Galatasaray ve Fenerbahçe..."

Transferin gözde isimlerinden İrfan Can Kahveci'nin yeni durağı en çok merak edilen konulardan biri.

Süper Kupa mücadelesinin ardından Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, İrfan Can Kahveci transferine dair açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Kahveci için görüşmelerin sürdüğünü vurgulayan Başkan Gümüşdağ, "İrfan Can Kahveci için yurt dışından da teklif geldi. Görüşmeler sürüyor. Galatasaray'la görüştük. İsteklerimizi söyledik. Bunun üzerine Fenerbahçe'nin de resmi görüşme talebi oldu. Onlarla da görüşeceğiz" dedi.

"Tekliflerde para ve takas var"

'Gelen tekliflerde takas var mı' sorusuna yanıt veren Gümüşdağ, "Burada rakam söylemeyeyim. Tekliflerde para ve takas var. Olabilir de olmayabilir de" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin İrfan Can teklifi

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu bugün Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşerek, İrfan Can'ı isteyecek ve koşulları bir kez daha masaya yatıracak. Sarı lacivertli kulüp daha önce milli oyuncu için görüşme talebini yazılı olarak da iletmişti. (Fenerbahçe, İrfan Can için masaya oturuyor)

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler