Gümüşdağ: "Ömür boyu men istiyoruz"

10.12.2020 - 18:34 | Son Güncellenme: 10.12.2020 - 18:34

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir gruptaki son maçında deplasmanda PSG ile karşı karşıya geldi. Başakşehir'in yardımcı antrenörü Webo'ya yapılan ırkçılığın yankıları sürüyor. Kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ, Webo'ya yapılan ırkçılık hakkında konuştu ve hakemlerin men futboldan men edilmesini istedi. İşte detaylar...

Gümüşdağ: "Ömür boyu men istiyoruz"

Başakşehir'in başkanı Göksel Gümüşdağ, PSG maçında Webo'ya yapılan ırkçı saldırı hakkında açıklamalarda bulundu. Gümüşdağ, UEFA'dan Webo'ya ırkçılık yapan hakemlerin futboldan ömür boyu men edilmesini talep ettiklerini söyledi.

"6 yaşındaki bir kulüp olarak onurlu mücadele ettik"

PSG maçında alınan skorun önemli olmadığını ifade eden Gümüşdağ, "Dünkü maçın skorunu konuşmaya gerek yok. Maçın anlamı ve önemi başka. Diğer maçlarda cesurca mücadele ettiğimiz için teşekkür ediyorum. 6 yaşındaki bir kulüp olarak onurlu mücadele ettik" dedi. (FUTBOL'DA MİLAT! UEFA İŞTE BÖYLE GERİ ADIM ATTI)

"Takımımla gurur duyuyorum"

Başakşehir'in başkanı olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Göksel Gümüşdağ, "Çok önemli ve tarihe not geçilen bir gün olarak anılacak. Ben bu takımın başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Teknik ekip, oyuncularımız... Onlarla gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.

"Bu hakemlere ömür boyu men verilmesi gerekir"

Gümüşdağ, "UEFA yetkilileri müzakere anlarında ilişkiler iyi yürütüldü 1 saat gibi kısa bir sürede. UEFA'ya teşekkür etmek için UEFA Başkanı'na mektup göndereceğim. Artık bu hakemlere ömür boyu men verilmesi gerekir. Gerekli soruşturmalar yapılacaktır" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler