Gümüşdağ'dan Hasan Ali açıklaması! 'Gelecek oyuncunu Clichy'nin arkasına gelir'

25.07.2020 - 20:53 | Son Güncellenme: 25.07.2020 - 20:57

Son dakika transfer haberleri... Şampiyon Başakşehir'de Başkan Göksel Gümüşdağ, Yüzde Yüz Futbol programında Fenerbahçe'den Hasan Ali Kaldırım transferi ve Clichy'nin sözleşmesi hakkında konuştu. Peki Hasan Ali Başakşehir'e mi transfer olacak, Clichy gelecek sene Başakşehir'de devam edecek mi? İşte cevaplar...

Gümüşdağ'dan Hasan Ali açıklaması! 'Gelecek oyuncunu Clichy'nin arkasına gelir'

Sezonu şampiyon tamamlayan Medipol Başakşehir’de başkan Göksel Gümüşdağ, NTV’de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programına konuk oldu. Gümüşdağ, Clichy hakkındaki soruları yanıtlarken Hasan Ali Kaldırım transferiyle ilgili konuştu. İşte detaylar…

‘Böyle bir şeyi ilk defa gördüm’

Deneyimli futbolcu Gael Clichy’nin Başakşehir’de devam etmek istediğini belirten Gümüşdağ, ''Clichy'nin sözleşmesi bitti ancak devam etmek istiyor. Şampiyonluk yemeğinden önce Clichy ile konuştuk Clichy’yi buraya gelmeden önce Fenerbahçe ve Galatasaray da istiyor. Önce başkanla ve hocayla görüşmek istedi. Tesisleri ve stadyumu gezdi, ardından bana ‘Hayalleriniz ne?’ diye sordu. Böyle bir şeyi ilk defa gördüm’’ şeklinde konuştu.

Hasan Ali Kaldırım Başakşehir’e transfer olacak mı?

Gümüşdağ, Fenerbahçe’nin 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım hakkında da, ''Hasan Ali'yle ilgili şu anda bir şey yok ancak olabilir. Gelecek oyuncunun Clichy'nin arkasına geleceğini söyleyebilirim’’ dedi.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe yönetiminin, sözleşmesi sona erecek Hasan Ali Kaldırım ile görüşeceği de belirtilmişti. 1.8 milyon Euro kazanan Hasan Ali Kaldırım’a daha düşük bir teklif götürülmesi bekleniyor. Tecrübeli futbolcu bu ücreti kabul etmezse Fenerbahçe’den ayrılacak.

Senin için hazırladığımız haberler