Gümüşdağ'dan VAR açıklaması: "Artık getirmeliyiz"

23.10.2017 - 22:40 | Son Güncellenme: 23.10.2017 - 22:40

AJANSSPOR - Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, 1-1 biten Beşiktaş maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Hafta içi oynadığımız maçların..."

"Bugün attığımız golü koruyabilseydik daha mutlu olurduk. Hafta içi oynadığımız maçların yorgunluğu vardı. Ancak yine de Vodafone Parkt'tan puan almak önemli. Saydığınız oyunculardan çoğu zaten Hoffenheim maçından önce de yoktu. Bazı sakatlıkları vardı o futbolcuların. Ancak önemli olan bugün yaptıkları mücadeleydi."

"VAR sistemi gelmeli"

Ben hakemle ilgili genelde yorum yapmıyorum. Bunu doğru bulmuyorum. Şu anda maç sonrası. Görmediğimiz pozisyonlar olmuş olabilir. Ancak şunu yine söylüyorum. Böyle maçlardan sonra hakeme yüklenmek yerine, gündemde bunu tutmak yerine video hakem sistemini artık getirmeliyiz. Bunu uygulayan ülkelerde ne kadar yararlı olduğunu görüyoruz. Ben video hakem gelene kadar bunun savunucusu olacağım. Hayatımıza bu kadar teknoloji girmişken neden biz bunu kullanmıyoruz. Hakemlerin iyiliği için bunu yapmalıyız. Benden çok federasyon başkanı bunu istemeli. Hakemlerin durumunu görüyoruz. Bu olmazsa olmazımız şu anda."

Senin için hazırladığımız haberler