Gündeme bomba gibi düşen takas iddiası! Serdar Aziz, Derdiyok, Tolgay, Töre, Vagner Love...

14.01.2019 - 08:22 | Son Güncellenme: 14.01.2019 - 11:22

Gündeme bomba gibi düşen takas iddiası! Serdar Aziz, Derdiyok, Tolgay, Töre, Vagner Love...

Ara transfer döneminde kulüplerin kadrolarını güçlendirmeye yönelik hamleleri son sürat devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı.

Galatasaray ile Beşiktaş arasında müthiş bir takas iddiası ortaya atıldı.

Galatasaray, Teknik Direktör FatihTerim'in raporu doğrultusunda Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'u kadro dışı bırakmıştı.

Beşiktaş'ta ise Tolgay Aslan, Gökhan Töre ve Vagner Love gözden çıkarılan isimler olmuştu.

Geçtiğimiz gün Abdürrahim Albayrak ile Fikret Orman arasında gerçekleşen görüşmede, Türk futbolunu sallayacak bir takas teklifinin gündeme geldiği öne sürüldü.

Albayrak'ın Orman'dan Vagner Love, Gökhan Töre ve Tolgay Arslan'ı istediği; karşılığında da Serdar Aziz ile Eren Derdiyok'u önerdiği iddia edildi. 

Bu teklifin ardından Orman'ın "Üzerine kadar vereceksiniz?" şeklinde espri yaptığı, Abdürrahim Albayrak'ın da "Siz mi, biz mi?" diyerek cevap verdiği ifade edildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eren Derdiyok'u Galatasaray'a gitmeden önce Siyah-Beyazlı kulübe aldırmak istemişti.

Serdar Aziz ise Güneş'in Bursaspor'dan eski öğrencisi.

Tolgay Arslan daha önce Fatih Terim'le beraber Milli Takım'da çalışmak istediğini belirtirken, Gökhan Töre de en formsuz dönemlerinde bile Terim'in Milli Takım'daki prensi olmuştu.

Terim, Brezilyalı golcü Vagner Love'u da sezon başında transfer etmek istemişti.

Gündeme gelen takas teklifinin iki kulübün de yöneticileri ve teknik heyetleri arasında değerlendirmeye alındığı, önümüzdeki günlerde olumlu veya olumsuz netlik kazanacağı bildirildi.

Torino da Tolgay'ı bekliyor

Tolgay Arslan'ı transfer radarına alan Torino'nun da Beşiktaş'ın takasta diretmesi sebebiyle yıldız oyuncu için beklemeye geçtiği öğrenildi. 

İtalyan takımının Tottenham’ın yıldız oyuncusu Soualiho Meitè için temaslarda bulunduğu, Fransız futbolcunun transferindeki akıbete göre Tolgay'la ilgili yol haritası çizeceği öğrenildi. (Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler