Gündeme bomba gibi düştü! Serenay Sarıkaya ve Lewis Hamilton...

22.08.2022 - 15:31 | Son Güncellenme: 22.08.2022 - 15:49

Uzun bir aranın ardından iddialı yapımlarla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile ilgili flaş bir iddia gündeme geldi.

Gündeme bomba gibi düştü! Serenay Sarıkaya ve Lewis Hamilton...

Uzun süredir ortada görünmeyen 30 yaşındaki güzel yıldızı Serenay Sarıkaya ekranlara bomba gibi bir dönüş yapma hazırlığında. Sarıkaya, Şahmaran isimli iddialı ve fantastik bir dizide rol aldı. Burak Deniz ile başrolünde oynadığı Şahmaran, Adana’da çekildi. Netflix için çekilen dizi henüz yayınlanmasa da ikinci sezon çekimleri ise kısa bir süre önce başladı.

Reklam filminde oynayacak

Dizi büyük bir merakla beklenirken Sarıkaya cephesinden bir iddialı proje haberi daha geldi! Serenay Sarıkaya, bir süre önce sevgilisi Umut Evirgen ile tatile çıkmıştı. Tatil pozlarıyla sosyal medyada hayranları tarafından merakla izlenen oyuncu İstanbul’a döner dönmez bir reklam filminde rol alacağı ile ilgili gündeme geldi. Ama asıl haber güzel yıldızın bu reklam filminde kiminli birlikte rol alacağı....

Lewis Hamilton ile birlikte oynayacak

Televizyon Gazetesi'nde yer alan habere göre; Serenay Sarıkaya, Formula 1 takımı Mercedes'in dünyaca ünlü İngiliz pilotu Lewis Hamilton aynı reklam filminde oynayacak. Sarıkaya'nın isminin dünya çapında daha fazla duyurmasını sağlayacak reklam filminin hangi marka için çekileceği ise henüz bilinmiyor. 

Tüm dünya tanıyacak

Ünlü oyuncunun, tüm dünyada yayınlanacak reklamda Hamilton ile birlikte rol almasıyla kariyerinde bir basamak daha atlama ihtimali yüksek! İkilinin hangi markanın reklamında oynayacakları, nerede çekileceği konusunda bir netlik yok ama bu söylenti bile kulisleri hareketlendirmeye yetti!

7 dünya şampiyonluğu var

Serenay Sarıkaya’nın birlikte kamera karşısına geçeceği söylenen Lewis Hamilton, kariyerine 2007’den 2012’ye kadar yarıştığı McLaren F1 takımında başlamıştı. Kazandığı yedi dünya şampiyonluğu ile Michael Schumacher ile beraber en çok şampiyon olan iki Formula 1 pilotundan biri. Formula 1 tarihinin en çok yarış kazanan, en çok pole pozisyonu alan ve en çok podyuma çıkan pilotu olan 37 yaşındaki Hamilton, birçok rekoru da elinde bulunduruyor. 

Senin için hazırladığımız haberler