Beşiktaş'tan Emrecan Uzunhan, Cenk Tosun ve Valentin Rosier Açıklaması!

10.12.2022 - 16:16 | Son Güncellenme: 10.12.2022 - 19:16

Beşiktaş; Şenol Güneş'in, disiplinsiz davranışları nedeniyle antrenmandan gönderdiği iddia edilen Valentin Rosier hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan Emrecan Uzunhan, Cenk Tosun ve Valentin Rosier Açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş; Cenk Tosun ve Emrecan Uzunhan'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Siyah-beyazlı takım ayrıca, Şenol Güneş'in, disiplinsiz davranışları nedeniyle antrenmandan gönderdiği iddia edilen Valentin Rosier ile ilgili de bir açıklama yaptı. İşte detaylar.

Cenk Tosun takımla çalışmalara başladı

Kulüpten yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A Takımımızın Antalya kampında Sporting de Charleroi ile oynadığı hazırlık maçında üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle forma giyemeyen Cenk Tosun, 9 Aralık 2022 itibarıyla takımımızla çalışmalara başlamıştır.

Emrecan Uzunhan’ın burun kemiğinde kırık tespit edildi

Futbol A Takımımızın Antalya’da Sporting de Charleroi ile oynadığı hazırlık maçında burnuna darbe alan futbolcumuz Emrecan Uzunhan’ın burun kemiğinde kırık tespit edilmiştir. Ayrıca Uzunhan’da üst solunum yolu enfeksiyonu bulgularına rastlanmıştır.

İlgini Çekebilir
Cenk Tosun'dan Avrupa itirafı "Benim için uygun değildi"
Habere Git

Rosier ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle antrenmana katılmadı

Futbolcumuz Valentin Rosier, ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda yer almamıştır"

Şenol Güneş, Rosier'i antrenmandan gönderdi iddiası

Bilindiği üzere, ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle bugünkü antrenmanda yer almayan Valentin Rosier'i, teknik direktör Şenol Güneş'in, disiplinsiz davranışları nedeniyle çalışmadan gönderdiği iddia edilmişti. İlgili haberi okumak için tıkla.

Rosier'in Beşiktaş performansı

Öte yandan, siyah-beyazlı takım kariyerinde 89 maça çıkan sağ bek oyuncu 6 gol ve 14 asist kaydetti. Fransız oyuncunun sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş yıldız oyuncuyu antrenmandan kovdu!
Habere Git

Cenk Tosun 12 maçta 4 gol attı

Takımlara çalışmalara başlayan Cenk Tosun, bu sezon forma giydiği 12 maçta 4 gol ve 1 asist kaydetti. Golcü oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılında sona eriyor.

Emrecan Uzunhan 3 maçta forma giydi

Kara Kartal'ın sezon başında İstanbulspor'dan kadrosuna kattığı ve Charleroi ile oynanan maçta brununa darbe alan ve burun kemiğinde kırık tespit edilen Emrecan Uzunhan, bu sezon oynadığı 3 maçta 1 asist kaydetti. 21 yaşındaki savunma oyuncusunun kontratı 30 Haziran 2027'de bitiyor.

Beşiktaş, Westerlo ile karşılaşacak

Beşiktaş, kamp çalışmaları kapsamında yarın Belçika 1. Lig takımlarından Westerlo ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak maçı S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
Murat Sancak ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler