Fatih Karagümrük-Beşiktaş maçına Güntekin Onay ve Tugay Kerimoğlu damga vurdu

18.01.2022 - 19:55 | Son Güncellenme: 18.01.2022 - 20:03

VavaCars Fatih Karagümrük -Beşiktaş maçı öncesi yayıncı kuruluşta Güntekin Onay ve Tugay Kerimoğlu'nun Alesandar Pesic ve Lucas Biglia için yaptığı yorumlar şaşkınlık yarattı.

Fatih Karagümrük-Beşiktaş maçına Güntekin Onay ve Tugay Kerimoğlu damga vurdu

AJANSSPOR - HABER

Ligin 21. haftasında  32 puanla 7. sırada bulunan Beşiktaş 30 puanla 11. sırada yer alan VavaCars Fatih Karagümrük'e konuk oluyor.  Olimpiyat Stadı'nda yapılacak karşılaşma öncesi yayıncı kuruluş beIN Sports'da yapılan yorumlarsa şaşırttı.

Alesandar Pesic sakatlandı

Gol krallığı listesinde birinci durumda bulunan Karagümrüklü Alesandar Pesic sakatlığı nedeniyle Beşiktaş'a karşı kadroda yer almadı.  1 metre 90 santim boyundaki santrafor 20 maçta 12 gol atarken 2 de asist yapmayı başardı.

Güntekin Onay sakatlığı göz ardı etti

Ev sahibi takımın oyuncusu sakatlığı nedeniyle ilk 11'de yer almazken yayıncı kuruluşta şaşırtıcı yorumlar yapıldı. Moderatör Güntekin Onay, şu yorumu yaptı: "Pesic hafta sonunda çok iyi bir futbol oynamıştı Çaykur Rizespor karşısında... 1 gol 1 asistle... Ligin en formda oyuncularından biri. Ama bugün kulübede."

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta flaş Kenan Karaman kararı! Eleştirilerin hedefindeydi...
Habere Git

"Taktiksel değişiklik olabilir"

Bunun üzerine yorumcu Tugay Kerimoğlu Pesic için "Herhalde hafta içi hafta zonu dinlendirme düşüncesi oldu" dedi. Yayıncı kuruluşta oyuncunun sakatlığının bilinmemesi şaşkınlık yaratırken Güntekin Onay, "Belki taktiksel bir değişiklik olabilir" yorumunu yaptı.

Tugay Kerimoğlu'ndan Biglia sorusu

Bunun üzerine Tugay Kerimoğlu, "Volkan Hoca'nın kafasından ne geçtiğini bilmiyoruz. Taktiksel değişiklik olabilir ama bu değişikliğin içinde Biglia yok. Bu oyunu nasıl yönlendirecek, bu oyunun temposunu nasıl yükseltip düşürecek? Baskıdan nasıl çıkacak?" dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ilk transferini yaptı. Yuvaya geri döndü!
Habere Git

Biglia sarı kart cezalısı

Karagümrük'ün Arjantinli oyuncusu Lucas Biglia, Çaykur Rizespor karşılaşmasında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü. Oyuncu, bu yüzden Beşiktaş karşısında forma giyemiyor. Bu durumun yayıncı kuruluş yorumcuları tarafından bilinmemesi ise şaşkınlık yarattı. Biglia, bu sezon Karagümrük formasıyla çıktığı 17 maçta 3 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler