Güntekin Onay'dan Erol Bulut'a 4 soru!

22.03.2021 - 17:07 | Son Güncellenme: 23.03.2021 - 09:07

Yayıncı kuruluş beIN Sports'un programcısı ve spor yazarı Güntekin Onay, Hürriyet Gazetesi'ndeki yazısında 1-1 biten Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini analiz etti. Onay, Erol Bulut'a 4 soru sordu. İşte detaylar...

Güntekin Onay'dan Erol Bulut'a 4 soru!

AJANSSPOR-HABER 

Spor yazarı ve yayıncı kuruluş beIN Sports'un sunucularından Güntekin Onay, bugünkü köşe yazısında 1-1 biten Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yazdı. Güntekin Onay, her iki teknik adamı da eleştirirken, sarı-lacivertlilerin teknik patronu Erol Bulut'a da çeşitli sorular sordu.

Altay'a övgü, Yalçın'a eleştiri

Altay Bayındır'ın inanılmaz bir maç çıkardığını ve sarı-lacivertli kalecinin yaptığı kurtarışlarla takımı ayakta tuttuğunu ifade eden Onay, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ı değişiklikleri zamanında yapmamakla eleştirdi. 

"Beşiktaş az kalsın yenilecekti"

Deneyimli programcı ve Hürriyet yazarı, "Risk alan ve kendi yarı sahasında geniş alanlar bırakan Fenerbahçe karşısında Larin -N’Koudou değişikliği daha önce yapılmalıydı. Beşiktaş; üstün oynadığı, ikinci golü kendisine getirecek fırsatları kaçırdığı bir maçta az kalsın sahadan puansız ayrılacaktı" yorumunu yaptı.

Onay'dan Erol Bulut'a 4 soru

Öte yandan Güntekin Onay, Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'u da eleştirdi ve 4 soru sordu. Onay'ın Bulut'a sorduğu sorular şu şekilde: 

▶Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut maç eksiği olan İrfan Can Kahveci ile neden başladı?

▶Jose Sosa ve Ozan Tufan’a dün derbide neden 11’de yer vermedi?

▶Mbwana Samatta hangi performans kriterine dayanarak oynatıldı?

▶Kazanmak zorunda olduğu bir karşılaşmada Fenerbahçe neden 70 dakika boyunca savunmada bekledi?

Erol Bulut ile tartışmıştı

Senin için hazırladığımız haberler