Güray Vural: Beşiktaş'a iyi oynayıp kaybetmiştik, telafi oldu

25.09.2021 - 18:22 | Son Güncellenme: 25.09.2021 - 18:37

Süper Lig'de Antalyaspor'a Yeni Malatya önünde 3 puanı getiren Güray Vural, hem geçen haftaki Beşiktaş maçını hem de bu karşılaşmayı yorumladı.

Güray Vural: Beşiktaş'a iyi oynayıp kaybetmiştik, telafi oldu

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de Antalyaspor, Yeni Malatyaspor'u Güray Vural'ın son dakikada attığı golle 1-0 yendi. Takımına kritik 3 puanı getiren tecrübeli futbolcu karşılaşmanın ardından açıklamada bulundu.

'Bir galibiyet almamız gerekiyordu'

Güray, "Geçen hafta da iyi bir oyun oynamıştık. Oradan istediğimiz puanı aldık geldik buraya. Bir galibiyet almamız gerekiyordu. İyi bir takımız. Beşiktaş maçını iyi oyunla 2-0'dan kaybettik" dedi.

'Antalyaspor'un sıkıntısı bitiricilik'

Antalyasporlu futbolcu, "Bir seriye ihtiyacımız vardı. İnşallah cuma günü de kazanırsak milli araya da mutlu gireriz. Pozisyon üretiminde sıkıntı yaşamıyoruz, bitirici kısmında zorlanıyoruz. Bunun ekstra çalışmalarını hocalarımız yapıyor zaten" ifadelerini kullandı.

Fredy: Ersun Yanal bizle konuşuyor

Kırmızı-beyazlıların yabancı futbolcularından Fredy Riberio da "Gerçekten zor bir maçtı. İki takımın da savaştığı bir maç oldu. Zor bir dönemden geçiyoruz. Son dakikalarda çok puan kaybettik. Bu kez biz son dakikada gelen golle 3 puanı aldık. Hocamız bizle konuşuyor ama oyuncu grubu olarak da bu sıkıntılı dönemle alakalı bir geri bildirim yapıyoruz, nasıl düzeltebiliriz diye. Bugün de son dakika gelen golle de takım bir reaksiyon göstermiş oldu" yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler