Gustavo: "Rodriguez bana F.Bahçe'yi sordu"

27.01.2020 - 12:20 | Son Güncellenme: 27.01.2020 - 12:20

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Luiz Gustavo, eski takım arkadaşı olan ve adı Sarı-Lacivertlilerle anılan Ricardo Rodriguez'in kendisine Fenerbahçe'yi sorduğunu söyledi. Gustavo, "Rodriguez hem sahada hem dışarıda çok faydalı olur" dedi.

Kanarya'nın deneyimli orta sahası Luiz Gustavo, Başakşehir maçının ardından basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Başakşehir maçıyla ilgili konuşan Brezilyalı oyuncu, “Biz bu maça 6 puan gözüyle bakıyorduk. Puan tablosunda en yukarıda yer almak ve zirve mücadelemizi devam ettirmek için galibiyet çok önemliydi. Ligde üst üste galibiyet serisi yakalayamayan tek takım bizdik. 4 maç üst üste kazanarak bunu geride bıraktık. Bu performansımız, şampiyonluk yarışında çok önemli. Bunun fark yaratacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"OZAN'LA OYNADIĞIM İÇİN MUTLUYUM"

Ozan'la olan uyumuna değinen 32 yaşındaki sambacı, “Futbol kariyerimde edindiğim bir özelliğim var, her zaman limitlerimi zorlayarak çalışmayı seviyorum. Bu şekilde oyunumu en iyi şekilde yansıtabiliyorum. Başarımı bu felsefeye borçluyum. Ozan gerçekten büyük bir futbolcu. Fenerbahçe için büyük bir şans. Onunla birlikte oynadığım için mutluyum. Aramızda gerçekten çok iyi bir uyum var ve bu da sahaya çok iyi yansıyor” dedi.

RODRIGUEZ...

Fenerbahçe'nin sol bek için radarında olan Ricardo Rodriguez hakkında da konuşan deneyimli orta saha, “Kendisi çok iyi bir insan. Aynı zamanda çok kaliteli bir sol bek ve futbolcu. Wolfsburg’da beraber oynama şansımız oldu. Eğer transfer olursa sadece saha içinde değil, saha dışında da Fenerbahçe’ye çok katkı sağlar. Kulüp hakkında bilgi almak için beni aradı, Fenerbahçe ile ilgili sorular sordu” şeklinde konuştu.

 

Senin için hazırladığımız haberler