'Gustavo’nun yerini doldurmak için gelmedim'

12.03.2020 - 00:27 | Son Güncellenme: 12.03.2020 - 00:33

Avrupa'dan spor haberleri ve son dakika transfer gelişmeleri... Fransa Ligi'nde Marsilya futbolcusu Valentin Rongier, transfer sürecini anlattı ve Fenerbahçe'de forma giyen Luiz Gustavo hakkında konuştu. İşte detaylar...

Ligue 1 ekibi Marsilya, Luiz Gustavo’nun sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olmasının ardından Valentin Rongier’i kadrosuna katmıştı. 25 yaşındaki futbolcu, Fransız ekibine geliş süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Fransız basınına konuşan Rongier, ''Marsilya’ya bir orta saha oyuncusunun ayrılması durumunda transferim gerçekleşecekti. Luiz Gustavo Fenerbahçe ile anlaştı ve ben de Marsilya’ya imza attım. Burada onun ayrılmasının ardından beklentilerin olduğunu biiyorum ancak hiçbir zaman Gustavo’nun yerini doldurmak için geldim diye düşünmedim'' dedi.

Kendi oyunumu oynadım

Gustavo’nun Marsilya taraftarı tarafından çok sevildiğini kaydeden 25 yaşındaki orta saha, ''Onun burada çok sevildiğini biliyordum ama ben takıma nasıl katkı sağlayabilirim buna baktım. Kendi oyunumu oynadım'' şeklinde konuştu.

AJANSSPOR - DIŞ HABERLER

Senin için hazırladığımız haberler