Güven Yalçın, Beşiktaş'ın yeni sözleşme teklifini reddetti

16.02.2022 - 13:28 | Son Güncellenme: 16.02.2022 - 14:00

Beşiktaş'ta sezon sonunda kontratı sona erecek olan Güven Yalçın'ın sözleşme yenileme teklifine bir kez daha olumsuz yanıt verdiği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Güven Yalçın, Beşiktaş'ın yeni sözleşme teklifini reddetti

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Domagoj Vida, Cyle Larin, Güven Yalçın ve Oğuzhan Özyakup ile bir süredir yeni kontrat için görüşmeler yapılıyor.

Goal Türkiye'nin haberine göre; yönetimin daha önce yaptığı görüşmelerde olumlu sonuç alamadığı 23 yaşındaki Güven Yalçın'a yaptığı son sözleşme teklifinden de olumsuz yanıt geldi.

Beşiktaş'ın daha önce Güven'e 6 milyon Lira garanti ücret önerdiği, ancak oyuncunun menajeri aracılığıyla bir milyon Euro (15 milyon lira) talep ettiği ileri sürmüştü. Aradaki farkın büyüklüğüne rağmen görüşmelere devam etmeye karar veren kulüp, Güven'i ikna etmeyi yine başaramadı.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz Süper Lig ekibiyle anlaştı! Ne Beşiktaş ne Adana Demirspor...
Habere Git

Son dört maçta 42 dakika

Düsseldorf doğumlu forvet Süper Lig'deki son dört maçta toplam 42 dakika sahada kalabildi. Karagümrük maçında 11, Yeni Malatyaspor maçında 23 dakika şans bulan Güven, Antalyaspor karşısında yedi, Adana Demirspor maçında ise sadece bir dakika oynadı.

Bu dört maçta sadece üç gol atabilen Beşiktaş, Karagümrük'ü 1-0 mağlup ederken, diğer üç karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

20 maçta, 4 gol, 3 asist

2018'de Leverkusen'den transfer edilen 23 yaşındaki forvet, Beşiktaş formasıyla çıktığı 90 maçta 18 gol ve yedi asistle oynadı. Güven bu sezon ise Süper Lig'de 20 maça çıktı, 4 gol attı ve üç asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler