Beşiktaş'tan Ayrılan Güven Yalçın, Almanya'ya Dönecek Mi?

03.06.2022 - 09:31 | Son Güncellenme: 03.06.2022 - 09:35

Beşiktaş’la yollarını ayıran Güven Yalçın, menajeri aracılığıyla kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Genç golcünün yeni rotası da belli oldu. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'tan Ayrılan Güven Yalçın, Almanya'ya Dönecek Mi?

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren Güven Yalçın ile yapılan görüşmelerden bir türlü istenen sonuç alınamayınca taraflar masadan orta yolu bulamadan kalktı.

Siyah-beyazlılar ile uzun süren temaslar sonrası yeni sözleşme için anlaşamayan Güven, bunun üzerine ise kendisine gelen diğer teklifleri değerlendirmeye aldı.

Almanya'ya dönebilir

Skorer'in haberine göre; Almanya'da yetişen ve 2018 yılında Leverkusen altyapısından Beşiktaş'a transfer olan Güven'i Bundesliga'dan isteyen kulüplerin olduğu ve 23 yaşındaki forvetin de kariyerine Almanya'da devam etmeye sıcak baktığı konuşuluyor.

Güven Yalçın'ın kesin kararını verme konusunda ise acele etmediği ve bu süre içinde çalışmalarını bireysel olarak sürdürerek en iyi teklifi bekleyeceği belirtiliyor.

Güven Yalçın'ın performansı

Beşiktaş'ın 2018'de Bayer Leverkusen'den transfer ettiği Güven, siyah beyazlı takım ile çıktığı 101 maçta 20 gol attı, 7 asist yaptı.

Genç hücum oyuncusu bu sezon ise 33 maçta forma şansı bulurken, 6 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. 23 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler