Gyan Timsah olmaya çok yakın!

19.06.2017 - 17:32 | Son Güncellenme: 19.06.2017 - 17:32

AJANSSPOR ÖZEL HABER / EMRAH KARALİNÇ - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor’da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor.

Paul Le Guen’i teknik direktörlük koltuğuna oturtacak olan yeşil-beyazlılar, golcü futbolcu Asamoah Gyan ile de transfer görüşmesi gerçekleştirdi. Bu görüşme sonunda henüz net bir uzlaşmaya varılamadı ancak görüşme olumlu geçti.

Bursaspor Kulübü’nün verdiği teklifle Asamoah Gyan cephesinin düşündüğü fiyat arasında bir fark olduğu öğrenildi.

İki taraf da karşılıklı fedakarlık yapar ve transferdeki mali pürüz ortadan kalkarsa Asamoah Gyan da ‘Timsah’ olacak.

Futbolcuya 3 yıllık kontrat öneren Bursasporlu yöneticilerin bu transfer konusunu Le Guen ile de paylaştığı, Asamoah Gyan’ı transfer edebilmek için şartları zorladığı, mali konulardaki pürüzün çözülmesi halinde transferin açıklanmasının mümkün olabileceği öğrenildi.

Çin Halk Cumhuriyeti Süper Ligi’nde Shanghai SIPG ekibinde oynayan 31 yaşındaki Ganalı forvetin adı bir dönem 3 büyüklerle de anılmıştı.

-Kayserispor’un da gündemine gelmişti-

Geride bıraktığımız günlerde Kayserispor Kulübü de Asamoah Gyan ile bir transfer görüşmesi yaptı. Söz konusu görüşmeyi Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Radyospor’da açıkladı.

Gyan transferi için 2.5 milyon Euro istendiği, fakat; sarı-kırmızılıların 1.7 milyon Euro civarında teklif yaptığı ve bu transferden vazgeçildiği bildirildi.

AJANSSPOR ÖZEL HABER / EMRAH KARALİNÇ
YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler