Gyan'dan Cenk Tosun ve Sumudica sözleri!

11.01.2018 - 15:13 | Son Güncellenme: 11.01.2018 - 15:13

Kayserispor'un Ganalı oyuncusu Asamoah Gyan, beINSPORTS'a konuştu. 

Gyan, Cenk Tosun ve Sumudica hakkında özel açıklamalarda bulunurken; Türkiye'deki tek şikayetinin çılgın şoförler olduğunu belirtti. 

İşte Gyan'ın sözlerinden Ajansspor'un derledikleri:

Türkiye ligi çok güçlü ve iddialı!

Kayserispor'a geldiğimde beklentiler çok fazlaydı. Sezonun ilk yarısında yaşadığım şansız sakatlıklardan dolayı istediğimi yapamadım. Çalışmalarımı yapıyorum. Fizik olarak takım arkadaşlarımın gerisindeyim, çalışarak onları yakalayacağım. Türkiye ligi gerçekten çok zevkli. Kısaca özetlersem; Türkiye ligi çok güçlü ve iddialı bir lig.

Sumudica sözleri

Sumudica bence kişisel olarak çok iyi birisi. Televizyondan agresif görünse de çok anlayışlı ve samimi bir kişilik. Sistemi tuttuğu zaman başarılı olacak bir koç. Günlük hayatım standart, film izlemeyi çok seviyorum. Türkiye'deki elbiseler çok kaliteli. Hayatı sakin yaşıyorum. Türkiye'deki tek şikayetim çılgın şoförler. Kayseri'yle ilgili tek sıkıntım bu diyebilirim.

Cenk Tosun yorumu!

Cenk Tosun'a çok büyük bir saygım var. Cenk kendisini Türkiye'de kanıtladı. Onu çok daha zorlu bir lig bekliyor. Premier Lig için fiziksel açıdan hazır olması lazım.

Senin için hazırladığımız haberler