Dortmund CEO'su Watzke'den, Haaland için transfer açıklaması

30.07.2021 - 17:29 | Son Güncellenme: 30.07.2021 - 17:38

Erling Haaland Dortmund'dan ayrılacak mı? Haaland'ın Real Madrid veya Chelsea'ye transfer olacağı iddialarına Dortmund CEO'su Watzke noktayı koydu.

Dortmund CEO'su Watzke'den, Haaland için transfer açıklaması

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Transferin gözde isimlerinden Erling Haaland için yeni iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Daha önce Real Madrid ile anılan yıldız golcünün adı, bu defa Chelsea ile anılıyor. 

Erling Haaland Dortmund'dan ayrılacak mı? 

Bundesliga ekibinin CEO'su Hans-Joachim Watzke ise bu iddialardan hoşnut değil. Watzke, son olarak Haaland ile ilgili çıkan transfer dedikodularına tepki gösterdi ve ''Erling Haaland'ın Dortmund'da kalacağı benim için oldukça açık. Bunu neredeyse hergün söylüyorum ama kimse beni dinleme eğiliminde değil. Her hafta yeni bir şey çıkıyor'' dedi. 

Chelsea 158 milyon Euro'luk teklife hazırlanıyor

Haaland için geçtiğimiz haftalarda İngiltere tarafından bomba bir iddia ortaya atılmıştı. Premier Lig ekibi Chelsea'nin Norveçli golcü için 158 milyon Euro'yu bulan bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu belirtildi. Ayrıca maviler, bu transfer için 5 futbolcusunu takasta kullanmaya da hazır. 

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea'nin Haaland için gözden çıkardığı futbolcular ise şu isimler:

  • Kepa Arrizabalaga
  • Tiemoue Bakayoko
  • Ross Barkley
  • Tammy Abraham
  • Kenedy 

41 maçta 42 gol attı

20 yaşındaki Erling Haaland geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund'da çıktığın 41 maçta 42 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 
 

Senin için hazırladığımız haberler