1.Lig'in Yeni Ekibi Şanlurfaspor'un Başkanı Haçım İzol Önemli Açıklamalarda Bulundu

26.06.2023 - 19:04 | Son Güncellenme: 26.06.2023 - 19:51

2.Ligde play-off şampiyonluğuna ulaşarak 6 yıl aradan sonra 1. Ligde oynamaya hak kazanan Şanlıurfaspor'un Başkanı Haçım İzol gündeme dair özel açıklamalarda bulundu.

1.Lig'in Yeni Ekibi Şanlurfaspor'un Başkanı Haçım İzol Önemli Açıklamalarda Bulundu

Nazım Türknas-AJANSSPOR

Spor Toto 2. Lig play-off'unu şampiyon olarak tamamlayan ve Spor Toto 1. Lig'e geri dönen Şanlıurfaspor'da başkan Haçım İzol önemli açıklamalarda bulundu.

"Taraftarımızın içi rahat olsun"

6 yıl sonra Şanlıurfa şehirini 1.Lig'e çıkaran şampiyonluğu yorumlayan İzol "Bildiğiniz gibi 75 puanla ligi 2. sırada tamamladık ve play-off süreci için 2 haftalık güzel bir kamp çalışması gerçekleştirdik. Hem 24 Erzincanspor’u hemde finalde Bucaspor’u çok kontrollü, sahaya hakim ve net skorlarla yendik. Uzun yıllardır beklenen şampiyonluğumuzu şehrimize armağan ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"Zafer Turan ile tekrar anlaştık"

Takımın başına ligin son bölümünde gelen ve başarılı bir grafik çizen Zafer Turan ile yola devam edeceklerini duyuuran başkan "Zafer Turan hocamız, bizim bildiğimiz ve tanıdığımız bir isim. Hem karakter anlamında hem teknik-taknik anlamda üst düzeyde bir teknik adam. Zaten görev süresince 6’da 6 yaptı ve bu ligin hocası olduğunu ispatladı. Kendisi ile tekrar anlaştık, hayırlısı olsun" dedi.

İlgini Çekebilir
Şanlıurfaspor'da hedef Özgür Özkaya
Habere Git

"Önceliğimiz şampiyon yapıyı korumak"

Transferde öncelikli hedeflerinin kadrolarını korumak olduğunu söyleyen İzol "Öncelikle hedefimiz bizi şampiyonluğa ulaştıran ana kadromuzu koruyabilmektir. Ancak bu konuyu ve tüm transferleri finansal yapı anlamında değerlendirmemiz gerekiyor. İskelet kadromuz dahilinde tüm oyuncularımız ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kemal Rüzgar’ı yeniden takımımızda görmeyi çok isteriz. Ayrıca Mert Çapar’ın sözleşmesinde bir iyileştirme yapmayı düşünüyoruz. Takımın en önemli oyuncularından ve çok teklif alıyoruz. Biz kendisinden çok memnunuz" dedi.

"Kongre söz konusu değil"

Kulüpte başkanlık seçiminin şu an için mümkün olmadığını vurgulayan İzol "Şu aşamada seçim söz konusu değil. Kongre yapılması için camiadan böyle bir talep gelirse değerlendiririz. Tabiki şehrimizin değerli iş insanlarını desteklerini bekleriz, onlarla bir arada olmak isteriz" dedi.

"Stadımızın Passo Lig çalışmaları başladı"

Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nun Passo Lig sistemine geçiş sürecine değinen kulüp başkanı "Stadımızın Passo Lig çalışmaları başladı. Aynı zamanda çimlendirme çalışmaları içinde başvurular 2 gün önce yapıldı. Bu konu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştiriliyor. Sayın Vali Beyinde denetimi ve bilgisi söz konusu. Fiziksel çalışmalarda yakında başlıyacak" dedi.

İlgini Çekebilir
Şanlıurfaspor'dan Zafer Turan'la devam kararı! Anlaşma sağlandı!
Habere Git

"Bizim için en uygun ismi seçeceğiz"

Şanlıurfaspor için sponspor alternatiflerini değerlendirdiklerini öyleyen İzol "Çok ciddi sponsorluk teklifleri alıyoruz. Bunlar kentimiz ve takımımız için çok önemli. Bize en uygun isimler ile bu çalışmaları gerçekleştireceğiz" dedi.

"2-3 flaş transferi açıkalyacağız"

Taraftarları heyecanlandıracak transfer üzeirnde çalıştıklarını söyleyen Haçım İzol "Kombineleri için birkaç sürprizimiz var. Yani 2-3 flaş transferlerimizi açıkladıktan sonra kombinelerimizi açıklayacağız. Şu aşamada bu isimleri vermem mümkün değil ama taraftarlarımızı heyecanlandıracak cinsten oyuncular olduklarını söyleyebilirim" dedi.

"Giray Küçük ile devam edeceğiz"

Takımın Sportif Direktörü Giray Küçük ile yollarına ara vermeden devam edeceklerini söyleyen İzol "Sportif Direktör Giray Küçük ile tabiki devam edeceğiz. Bu sezon takımımızın büyük ve ciddi emekler vermiştir. Biz kendisini deyim yerindeyse tuttuk ve bırakmayacağız. Başka bir şehirde ikamet ediyor ama bu şehri ve takımını çok seviyor ve çok ciddi anlamda hissediyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Yeni gelmediler, geri geldiler: Şanlıurfaspor 1. Ligde!
Habere Git

"En kısa sürede mavi tik alacağız"

Mümkün olan en kısa zamanda sosyal medya hesaplarını tescilleteceklerini belirten İzol "Sosyal medya hesaplarımıza mavi tik alacağız. Bu konuyla alakalı çok soru geldi. O konuda küçük bir evraksal prosedür vardı, o konuyu aşıyoruz. En kısa sürede sosyal medya hesaplarımız mavi tikli olacaktır" dedi.

"Şanlıurfa kulübü finansal olarak temkinli olmalı"

Şanlıurfaspor Başkanı Haçım İzol "Taraftarımız rahat olsun, çalışmalarımız en üst düzeyde devam ediyor. Hem iskelet kadromuzu koruyacağız finansal dengeleri değerlendireceğiz. Şanlıurfaspor kulübü, finansal anlamda sıkıntıya girmemeli. Bu bizim için çok önemli bir konudur. Kampımız 7 temmuzda Bolu’da başlayacak ve tüm oyuncularımız hatta transferlerimiz orda olacaktır" cümleleriyle sözlerine nokta koydu.

Senin için hazırladığımız haberler