'Hafta içi gerekli konuşmaları yapacağız'

04.03.2021 - 21:43 | Son Güncellenme: 04.03.2021 - 22:14

Son dakika spor haberleri... Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ve Antalyaspor, 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Altay Bayındır, Mbwana Samatta ve Enner Valencia açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertlilerin tek golü de Enner Valencia'dan geldi. İşte detaylar...

'Hafta içi gerekli konuşmaları yapacağız'

Fenerbahçe, Süper Lig’in 28. hafta maçında Kadıköy’de Antalyaspor ile 1-1 beraber kaldı. Karşılaşmanın ardından sarı - lacivertlilerde Altay Bayındır, Mbwana Samatta ve Enner Valencia açıklamalarda bulundu.

 

Taraftarları üzdükleri için mutsuz olduğunu belirten genç file bekçisi Altay Bayındır, ''Bugün kaybettiğimiz iki puan var. Daha çok maç var, yolumuza devam edeceğiz. Saha içindeki iletişimimizi ve konsantrasyonumuzu yukarı çekerek devam edeceğiz. Hiçbir şey bitmiş değil. Taraftarlarımızı üzdüğümüz için üzgünüz. Hafta içi gerekli konuşmaları yapacağız. Hocamızın bizlerle iletişimi çok iyi. Ama saha içinde konsantrasyonumuzu yüksek tutmalıyız. Her maça yüksek konsantrasyonla çıkıp böyle devam ettirmeliyiz'' dedi.

 

'Taraftarlarımız bize inansın'

28 yaşındaki forvet Samatta ise, ''İçinde bulunduğumuz durumu iyi anlıyoruz. Takım olarak biz beraberiz. Kimin hücum, kimin savunma yaptığının önemi yok. Büyük bir aileyiz ve birbirimizi destekliyoruz. Fenerbahçe'ye karşı oynayan takımların konsantrasyonu farklı oluyor. Taraftarlarımız bize inansın, biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız'' ifadelerini kullandı.

'1 puan kötü gözüküyor ama...'

Son olarak sözü alan ve karşılaşmada takımının tek golünü kaydeden Enner Valencia ise, ''Maçın başından beri domine eden taraf bizdik. 1 puan kötü gözüküyor ama önemli de olabilir. Daha çok çalışıp daha iyi sonuçlar alacağız. Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Forvet hattımız da öyle. Aramızda forma mücadelesi var. Ancak bu bir gerçek ki kendi sahamızda yeterince skor üretemiyoruz, deplasmanda daha çok skor üretiyoruz. Daha çok çalışmamız gerekiyor'' şeklinde konuştu.

 

Fenerbahçe'de Enner Valencia, bireysel çabası ile 83. dakikada attığı gol sayesinde takımına 1 puan kazandırdı. 

İkinci yarıda Ozan Tufan'ın yerine oyuna giren Ekvadorlu oyuncu bu sezon 22. maçında 5. golünü kaydetti.

Valencia’nın bu sezon gol attığı maçlar;

Fenerbahçe 3-1 Trabzonspor
Fenerbahçe 3-1 Ankaragücü
Sivasspor 1-1 Fenerbahçe
Fatih Karagümrük 1-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 1-1 Antalyaspor

Senin için hazırladığımız haberler