Hakan Çalhanoğlu: "Şampiyonaya Odaklandım"

31.07.2023 - 16:44 | Son Güncellenme: 31.07.2023 - 17:01

Yeni sezon hazırlıklarına Japonya'da devam eden İtalya Ligi takımlarından Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, açıklamalar yaptı. Detaylar.

Hakan Çalhanoğlu: "Şampiyonaya Odaklandım"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Yeni sezon hazırlıklarına Japonya'da devam eden İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter'de Hakan Çalhanoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Antrenmanlar sorunsuz ilerliyor"

The Digest dergisine konuşan milli futbolcu, "Yeniden form yakalamak tabii ki zaman alacak. Sezon öncesi antrenmanlar gerçekten zor. Ama hep öyleydi ve ben buna alışkınım. Antrenmanlar sorunsuz ilerliyor. Sıcaklık hariç" dedi.

"Futbol dünyasında oyuncu değişiklikleri kaçınılmaz"

Takımdan ayrılan ve takıma yeni katılan oyuncular ile ilgili sözlerine devam eden Çalhanoğlu, "Futbol dünyasında oyuncu değişiklikleri kaçınılmaz. Giden oyuncularla Inter'de harika zaman geçirdim ve onlara yeni takımlarında başarılar diliyorum.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'a Nijeryalı forvet! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Aynı şey Inter'e transfer olan yeni oyuncular için de söylenebilir. Hepsi iyi, genç ve güçlü. Giden oyuncular gibi gelen oyuncular da takıma katkı sağlayacaktır. Elimizden geldiğince herkese her şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Hakan Çalhanoğlu'nun hedefi Serie A'yı kazanmak

Hedefleri hakkında konuşan Çalhanoğlu, "Geçen sezon çok şey başardık. Coppa Italia ve Supercoppa Italia'yı kazandık ve 13 yıl sonra da Şampiyonlar Ligi'nde final oynadık. Bu sezon iyi işler yapmak istiyoruz. Özellikle Serie A'ya odaklandım. Serie A'da çok güçlü takımlar var ama biz iyi hazırlandık. Inter her zaman zirvede olmalı" açıklamasını yaptı.

Hakan Çalhanoğlu'ndan Cuadrado açıklaması

Cuadrado'nun transferine de değinen milli futbolcu, "Cuadrado'nun burada olmasına sevindim. O harika bir oyuncu ve yetenekleri hakkında hiç şüphem yok. Burada çünkü Inter'in çok güçlü bir takım olduğunu biliyor. Burada birçok yetenekli oyuncumuz var ama onun da tecrübesiyle Inter daha güçlü olacak" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko’nun hazırlık programı belli oldu
Habere Git

"Tokyo'ya gitmeyi düşünüyorum"

Inter'in Asya turu ile sözlerine devam eden Çalhanoğlu, "Japonya'da herkes çok iyi ve açık fikirli. Osaka'ya gittiğimde herkes çok nazikti. Vaktim olursa Tokyo'ya da gitmeyi düşünüyorum" diye konuştu.

"Manchester City maçında elimizden geleni yaptık"

Son olarak UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City'ye kaybettikleri maç hakkında devam eden Çalhanoğlu, "Maçtan önce Manchester City'nin daha avantajlı olduğu söylendi, ancak biz elimizden geleni yaptık. Ve neler yapabileceğimizi de gösterdiğimizi düşünüyorum. Gol atamadık belki ama gol pozisyonları bulduk. Şampiyonlar Ligi finalinde oynamak harika bir deneyimdi" diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan 29 yaşındaki yıldız oyuncunun Inter ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam ediyor. İtalyan devi ile 95 maça çıkan yıldız oyuncu 12 gol ve 21 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler