Hakan Canbazoğlu'ndan şampiyonluk sözleri: Gururluyum ve mutluyum!

21.05.2018 - 16:36 | Son Güncellenme: 21.05.2018 - 16:36

Süper Lig için son biletin sahibi belli oldu!  1. Lig Play - Off final maçında kaleci Hakan Canbazoğlu’nun 4 penaltı kurtararak devleştiği maçta BB Erzurumspor, Gazişehir Gaziantep’i seri penaltı atışlarında 5-4 geçerek Süper Lig’e yükselen 3. takım oldu.

Maçın kahramanı Hakan Canbazoğlu, duygularını ilk kez paylaştı.

Radyospor programcısı ve Ajansspor editörü Salim Manav’a konuşan Hakan Canbazoğlu, “Çok istedim ve sonucunda isteklerime kavuştum, çok mutluyum. Ben de dahil bazı futbolcular devre arasında takımdan ayrılmayı düşünürken Mehmet hocamız resmen bize sihirli bir dokunuş yaptı, onun yeri bizde çok farklı. Ona ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

'Gururluyum ve mutluyum!'

İki sezon üst üste yaşadığı şampiyonluğun mutluluğunu ifade ederek sözlerine başlayan Hakan Canbazoğlu, “İki sene üst üste şampiyonluk yaşamak müthiş gurur verici bir durum, çok mutluyum. Gazişehir maçındaki performansımla alakalı şunları şöyleyebilirim. Telafisi olmayan, geçmiş hüzünleri,sevinçleri silip geleceği konuşturacak bir maç olduğu için çok iyi konsantre oldum. İyi oynamayı ve kupayı kazanmayı her şeyden çok istedim ve sonucunda isteklerime kavuştum, çok mutluyum” diye konuştu.

'Mehmet hoca resmen bize sihirli bir dokunuş yaptı'

Devre arasında takımdan ayrılmayı düşündüğünü belirten Hakan, Mehmet Altıparmak’tan övgü dolu sözlerle bahsetti: “Mehmet Altıparmak hocamızın gelmesiyle tamamen adeletli bir ortam oluştu ve hak eden oynamaya başladı. Bununla birlikte müthiş bir arkadaşlık ortamı oluştu. Hocamızın kendisi ve ekibi çok karakterli insanlar bunu da takıma yansıttılar, ben de dahil bazı futbolcular devre arası takımdan ayrılmayı düşünürken Mehmet hocamız resmen bize sihirli bir dokunuş yaptı. Onun yeri bizde çok farklı, kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Galatasaray altyapısından yetişmenin faydalarından da bahseden deneyimli file bekçisi sözlerini şöyle tamamladı:

“Galatasaray altyapısından yetişmiş olmamın bana eğitim doğru teknik ve bilgi anlamında çok faydası oldu. Üzerimde emeği olan tüm hocalarıma teşekkür ederim”

Senin için hazırladığımız haberler