Giresunspor'da Hakan Keleş, Trabzonspor yenilgisi sonrası konuştu

05.01.2023 - 22:48 | Son Güncellenme: 05.01.2023 - 22:54

Süper Lig 17. hafta maçında deplasmanda Trabzonspor'a 3-0 mağlup olan Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Giresunspor'da Hakan Keleş, Trabzonspor yenilgisi sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor Giresunspor maç sonucu 3-0 olarak bitti. Karşılaşma sonrası Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş açıklamalarda bulundu.

"İlk yarı ve ikinci yarı farklıydı"

Maç sonu duran toplara dikkat çeken Keleş, "İlk yarı ve ikinci yarı farklıydı. İlk 70 dakika iyi bir oyun sergiledik. Duran toptan 2 gol yedik." dedi.

"Burada kazanmak zor"

Trabzon'da galibiyet almanın zor olduğunu ifade eden Keleş, "Çalışmamıza rağmen sıkıntı çekiyoruz bu konuda. Burada kazanmak zor. Elimizden geleni yaptık ama 70 dakikadan sonra zaten oyun koptu. Serginho'nun olmaması etkiledi. İlk yarı girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Önümüzde çok önemli bir maç var, ona hazırlanacağız." dedi.

İlgini Çekebilir
Karadeniz derbisinde Fırtına var! Trabzon kritik virajı döndü
Habere Git

Trabzonspor-Giresunspor maçı özeti

Trabzonspor Giresunspor maçının ilk yarısında Rijad Bajic'in kornerden kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçen Trabzonspor ilk devreyi bu sonuçla bitirdi. İkinci yarıya etkili başlayan Trabzonspor golcü futbolcusu Maxi Gomez 69. dakikada durumu 2-0 yaparak oyunu kontrole aldı.

Doğucan Haspolat son sözü söyledi

Trabzonspor'un genç futbolcusu Doğucan Haspolat 74. dakikada Bakasetas'ın yerine oyuna girdi ve ilk girdiği pozisyonda golünü atarak takımını 3-0 öne geçirdi.

Giresunspor'da hedef Ümraniyespor

Trabzonspor hafta sonu Alanyaspor deplasmanına giderken, Giresunspor ise evinde Ümraniyespor ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler