Hakan Keleş, Giresunspor'un transfer rotasını açıkladı

22.05.2021 - 00:38 | Son Güncellenme: 22.05.2021 - 00:49

Süper Lig'e yükselen Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş tranfer açıklamasında bulundu. Keleş, 'Balde takımda kalacak mı, Traore ayrılıyor mu' gibi merak edilen sorulara da cevap verdi.

Hakan Keleş, Giresunspor'un transfer rotasını açıkladı

Deniz ŞEN - AJANSSPOR

Süper Lig'in yeni ekibi Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş, Ajansspor'a transfer açıklamasında bulundu. Keleş, Ibrahima Balde ve Abdou Razack Traore gibi oyuncuların geleceği hakkında konuşurken, transfer planlamalarından da bahsetti. 

Giresunspor'da transfer tahtası açılacak mı, borç ne kadar?

Transfer tahtasını açmak zorunda olduklarını kaydeden Keleş, ''Önceki senenin borçları da var. Devre arasında tahtayı açamadık. 20 Milyon TL civarında bir borç var. Transfer tahtasının tabii ki açılması gerekiyor. Süper Lig’e yükseldikten sonra gelirlerle mecbur açılacak.'' dedi. 

 

Giresunspor kaç transfer yapacak?

10-12 transfere ihtiyaçları olduğunu söyleyen Keleş, Süper Lig için alternatifli bir kadro kurmaları gerektiğini hatırlatarak ''Sözleşmesi biten oyuncularımızla yollarımızı ayırdık. Yeni transferler olacak. 4 yabancı oyuncumuz ile devam ediyoruz. Yenilenecek sözleşmeler de var. 12 civarında oyuncu ile devam ediyoruz. Gençler de var arasında. 10-12 civarı bir yabancı transferi yapmamız gerekiyor'' açıklamasında bulundu.

Giresunspor'un anlaştığı bir oyuncu var mı?

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden futbolcuların da transfer listelerinde olduğunu söyleyen Keleş, tecrübeli ve Süper Lig'i bilen futbolculara ihtiyaç duyduklarını söyledi:

 

''İç transferde plan programımız belli ve görüşmeler yapılıyor. Dış transferde oyuncu izlemeye başladım. Bir liste çıkaracağız. Kesin anlaşılan bir oyuncu henüz yok. Fiyatlar da bu dönemde yüksek. Süper Lig’den oyuncular da listemizde yer alıyor. 3-4 yerli transfer yapmak istiyoruz. Bu ligi bilen yabancılar da olacak''

 

Abdou Razack Traore Giresunspor'da kalacak mı?

Genç teknik adam, Traore'nin sözleşme uzatmasıyla ilgili olarak, ''Traore ile sözleşmemiz bitti. Bizim oyuncumuz değil. Bir görüşme yaparız, devam etmek istiyorsa eder'' değerlendirmesini yaptı.

Balde'ye transfer teklifi var mı?

Geçtiğimiz sezon 19 gol atarak pek çok takımın dikkatini çeken 32 yaşındaki forvet Ibrahima Balde hakkında konuşan Hakan Keleş, ''Balde çok iyi bir sezon geçirdi, 19 gol attı. Tabii ki teklifler olacaktır ama ben Balde’den memnunum. Önümüzdeki sene de devam etmek istiyorum'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler