Hakan Keleş: "Kötü Goller Yedik"

17.10.2022 - 23:35 | Son Güncellenme: 17.10.2022 - 23:37

DG Sivasspor deplasmanından 3-0 yenilgiyle ayrılan Giresunspor’da Teknik Direktör Hakan Keleş maçın ardından konuştu. Keleş, "Kötü goller yedik" dedi.

Hakan Keleş: "Kötü Goller Yedik"

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Sivasspor deplasmanından 3-0 mağlubiyetle ayrılan Giresunspor’da Teknik Direktör Hakan Keleş, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"Frikikten inanılmaz bir gol yedik"

Oyuna iyi başladıklarını söyleyen Keleş, "Golü yiyene kadar da iyi oynuyorduk. Fakat orta sahada kaybettiğimiz bir top bize gol olarak döndü. Daha sonra orta sahada frikikten inanılmaz bir gol yedik, daha sonra uzaktan bir gol daha. 

"Oyuncularımız bunlar ve onlara güveniyoruz"

Kötü goller yedik. Biraz daha iyi oynamamız gerekiyor. Kaybedilmiş bir maç var, üzgünüz. Lig uzun bir maraton. Şimdi kupa maçı daha sonra Ankaragücü maçı var. Oyuncularımız bunlar ve onlara güveniyoruz. Ankaragücü maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz" dedi. 

İlgini Çekebilir
Rıza Çalımbay: "Mükemmel oynadık"
Habere Git

"Kötü bir gidişatımız var"

Basın toplantısında açıklamalarına devam eden Keleş, “Maç öncesi kazanmak istiyorduk, maça da iyi başladık. Orta sahada kaybettiğimiz top gol oldu. Gole kadar iyi oynadık. Goller konsantrasyonumuzu bozdu. Girdiğimiz pozisyonlar var. Sivas zor bir deplasman. Sivasspor’u da tebrik ediyorum. Kötü bir gidişatımız var, bunu düzeltecek biziz. Önümüzde Ankaragücü maçı var. O maçı kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler