Hakan Keleş: "Şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz"

01.05.2021 - 18:36 | Son Güncellenme: 01.05.2021 - 18:42

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş ve kaptan Eren Tozlu, Akhisarspor'u 3-0 yendikleri maç sonrası konuştu. Keleş, "Şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" dedi. İşte detaylar.

Hakan Keleş: "Şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz"

AJANSSPOR-HABER

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş ve kaptan Eren Tozlu, Akhisarspor'u 3-0 yendikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu.

"Hedefimize ulaşmak istiyoruz"

3 puanı hak ettiklerini belirten Keleş, "Ligin son 2 haftasına girmiştik, galip gelmemiz gerekiyordu. İyi bir maç oynadık ve 3 puanı hak ettik. Tek hedefimiz gelecek maçı kazanmak ve şampiyon olmak. Takımımda geçen hafta çok eksikleri vardı bu hafta tam kadroya yakındık. Bugün beni mahcup etmediler. Yoğun bir tempodan geldik ama son 1 maç kaldı. Bu maçı da alıp şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Bugün taraftarlarımız ve sağlıkçılarımız bizi destekledi. Sağ olsun oyuncular müthiş bir performans gösterdiler. Biz hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi. 

"Güzel bir galibiyet oldu"

Eren Tozlu ise, "Kazandığımız içi gerçekten çok mutluyum. Asist olmuş gol olmuş bu saatten sonra final haftalarındayız. Bugün de zor maç olacağını biliyorduk. İlk dakikadan itibaren pres yaparak önde başladık, golü bulduk. Neticesinde güzel bir galibiyet oldu. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 12 maçlık bir seri yaptık daha sonra bir düşüşümüz oldu ve bu da normal. 

"Şampiyonluğu armağan etmek istiyoruz"

Devre arası transfer dönemini açamadık, fizik olarak düştük, psikolojik destek aldık. Samsun maçında geldikten sonra özgüvenimiz yerine geldi ve yolumuza devam etik. İnşallah son hafta a kazanıp Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Biz bu zamana kadar şampiyonluğu dillendirmedik ve maç maç bakarak buralara geldik. Bütün Giresun halkı emin olsun bu şampiyonluğu onlara armağan edeceğiz" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler